HCL.HR

Jedina igra s Dr. Strangeom (koja nije Fortnite) bliži se izlasku

Zoran Žalac 16.05.2022.   •   2 komentara


Odbor koji određuje dobne granice za pojedine igre u Južnoj je Koreji klasificirao superherojsku igru na poteze, Marvel’s Midnight Suns, što znači da je izlazak igre blizu.

Superherojska igra od tvoraca XCOM-a bliže je nego smo se nadali. Marvel’s Midnight Suns trebali smo igrati početkom ove godine, no onda je izlazak bio odgođen za drugu polovicu 2022. Precizan termin nije bio naveden, no čini se da ćemo se s Wolverineom, Bladeom i Dr. Strangeom družiti prije jeseni.

Naime, u Južnoj Koreji igra je dobila dobni rejting, a to je nešto što se obično dobiva kad je igre pred dovršetkom, tj. blizu objavljivanja. Midnight Suns inače je klasificiran kao igra koju smiju igrati igrači stariji od 15 godina. Korejci kao glavni razlog zašto ova igra sa superherojima nije prikladna mlađim uzrastima navode količinu nasilja i krvi.

Marvel’s Midnight Suns bit će igra s borbom na poteze. Imat će osvježavajuću postavu likova među kojima su Ghost Rider, Magik i Captain Marvel, ali glavni lik bit će The Hunter, dijete demonice Lilith koju će morati poraziti. Sustav borbe bazirat će se na kartama koje predstavljaju moći likova, a sami likovi u timu moći će međusobno razvijati kemiju kako bi bili što učinkovitiji na bojištu.

Komentari (2)

  • trotoar222

    16.05.2022 - 11:43

    **zvukovi povraćanja starijih gejmera

    • RamblingLynx

      @trotoar222, 17.05.2022 - 08:26

      Kako si ti cool, da sam barem ja tako cool kao ti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?