HCL.HR

Likovi u igri Gotham Knights međusobno će dijeliti napredak kroz zajednički level

Zoran Žalac 11.01.2021.   •   7 komentara


Za potrebe kooperativnih mehanika u superherojskoj igri Gotham Knights svi će likovi dijeliti jedan level kako bi prebacivanje između njih bilo bezbolno.

Prošle je godine igra Marvel’s Avengers upala u vlastitu zamku ograničavanja poznatih heroja levelima pa je mnogima tako smetalo što je Hulk povremeno manje razoran od Black Widow, primjerice. Kad je najavljen Gotham Knights i kad su fanovi vidjeli da neprijateljima iznad glave frču brojke dok ih se udara, neki su odmah pomislili da tu igru čeka slična sudbina.

Međutim, WB Games Montreal odlučio se na pomalo netipičan pristup gameplayu kako bi kooperativno igranje učinio što fleksibilnijim. Gotham Knights može se igrati samostalno, ali u bilo kojem trenutku u igru može uskočiti netko drugi (drop-in co-op). Kako bi to bio što brži proces, i kako bi se izbjeglo svađanje tko će igrati kojeg lika, odlučeno je kako će se ostvareni napredak s jednim likom dijeliti sa svim drugim likovima. Dakle, Batgirl će biti istog levela kao i Robin, Nightwing ili Red Hood bez obzira s kojim od tih likova igrate najčešće. Neće biti grindanja levela sa svakim likom.

Doduše, likovi se neće moći birati u bilo kojem trenutku nego će se to odvijati jedino u bazi zvanoj The Belfry, koja je zamjena za uništeni Batcave. Svaki odlazak u Belfry također će pomicati priču prema naprijed jer se smatra da se heroji u Belfryju pripremaju danju, a cijela akcija u igri odvijat će se noću. U toj bazi također će se moći modificirati oprema likova.

Tamom obavijene ulice Gothama bit će podijeljene na pet različitih kvartova i svaki će imati svog ikoničnog negativa. Jednog od njih već smo vidjeli u prvom prikazu gameplaya iz prošle godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • Hadvar

    11.01.2021 - 11:01

    ne znam.. nemam neka ocekivanja… mozda zbog avengersa

    • Saren

      @Hadvar, 11.01.2021 - 13:17

      Takodjer, pitam se sto ce biti. Nadam se da ovo i Suicide Squad igra nece bit losi, no prije review-a publike ne kupujem.

  • Strange Man

    11.01.2021 - 11:23

    Prije nisam imao interesa za ovu igru, a sada sam dobio još manje.

  • Akull

    11.01.2021 - 11:37

    Šteksi…

  • xRedSheepx

    11.01.2021 - 12:01

    OK kužim to da svi likovi imaju izjednačen lvl, ali koja je fora onda sa oprremom? Svi likovi djele istu opremu pa ju samo prebacuješ sa lika na lika? Pošto piše da se oprema bude mogla modificirat, čudno nekak to zamišljeno.

  • djosic85

    11.01.2021 - 13:25

    Čim se može igrat s četiri lika odma je sumnjivo… Ali moram priznat da se meni trailer svidio pa imam očekivanja od ove igre

  • Smike

    11.01.2021 - 18:07

    Joj jesu dosadni sa ovim co-op. Ja najveći fan arkhama nemam dobar filing za ovo niti za suucide s.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?