HCL.HR

PUBG za prvi april dobio ogromno pile i Monster Chicken Royale mod

Zoran Žalac 01.04.2022.   •   3 komentara


Povodom šaljivog dana PUBG je dobio novi mod zvan Monster Chicken Royale u kojemu mapu Karakin opsjeda 50 metara visoko pile.

Većina šala i fora za prvi april nisu stvarne, ali s developerima popularne igre PUBG: Battlegrounds nema takve šale. Njihov aprilili poklon igračima je Monster Chicken Royale mod – privremeni dodatak igri koji na mapu Karakin postavlja 50 metara visoko pile.

Pile nije tu za ukras nego se pravila mijenjaju tako da igrači postaju piletova večera. To jest, pile je pokretno i napada igrače na tlu. Na svu sreću, pile se može poraziti i svaki igrač vidi razinu energije koje pile trenutno ima. Onaj koji mu zada smrtonosni udarac dobiva nagradu Monster Chicken Dinnera.

Nekoliko je specifičnih pravila u ovom modu. Igra se isključivo TPP i u Squad formatu, s minimalno 12, a maksimalno 32 igrača. Mogu se koristiti samo LMG i M79 oružja, dimne granate i jedan tip vozila (UAZ). Plava zona smrti ovdje se brže kreće i ubitačnija je nego u standardnom igranju. Dakako, centrirana je prema lokaciji samog pileta. Crna zona specifična za Karakin i dalje se može aktivirati, ali ne nanosi štetu piletu.

Mod je inače dio LABS-a i ne donosi XP nagrade za igranje. Monster Chicken Royale bit će dostupan od danas pa sve do 11. 4. do 9 sati ujutro.

Komentari (3)

  • GameKritik

    01.04.2022 - 12:08

    Lol, tko to još igra

    • SPGamerAzrael

      @GameKritik, 01.04.2022 - 18:37

      Dovoljan broj igraca, mada na nisam nikad igrao….

  • HaRuN(2)

    01.04.2022 - 14:37

    Trenutno 460k ljudi, lol

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?