HCL.HR

Najavljen cross-play multiplayer za igrače PlayerUnknown’s Battlegroundsa

Svan Hlača 19.08.2019.   •   1 komentara


Igrači PUBG-a koji u ovoj igri uživaju na konzolama napokon će moći među sobom odmjeriti snage i pokazati tko je bolji – igrači Xboxa ili PlayStationa!

Vlasnici konzola Xbox One i PlayStation 4 će se od početka listopada moći sučeliti u megapopularnom PUBG-u jer je, uz najavu četvrte sezone, najavljen i cross-play multiplayer. Vijest je objavljena tijekom Inside Xbox livestreama s konferencije Gamescom, a uz vijesti o cross-playu, objavljene su i dodatne informacije o novoj, četvrtoj sezoni ovog battle royalea.

Igrači na konzolama će novi multiplayer moći isprobati i na testnim PTR serverima krajem rujna, a službena je premijera najavljena za listopad ove godine. Sve dodatne vijesti i najave igara s Gamescom konferencije možete pratiti na našim stranicama.

Četvrta sezona PUBG-a počinje 27. kolovoza za igrače na računalima, dok će konzolaši morati pričekati dva tjedna kako bi uživali u novoj sezoni. Četvrti Survival Pass, AFTERMATH, imat će više od sto nagrada koje će igrači moći zaslužiti timskom igrom, a nova sezona donosi i rebalans vozila te novi izgled mape.

Vijesti o eventualnom cross-platform multiplayeru koji bi omogućio PC igračima sučeljavanje s konzolašima još se ne spominje, ali vlasnici Xbox One i PlayStation 4 konzola dolaze na svoje jer novi cross-play znači i povećanje baze igrača, a time i kraće čekanje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?