HCL.HR

Najavljen je Outriders, još jedna kooperativna pucačina, s vanzemaljcima

Zoran Žalac 11.06.2019.   •   7 komentara


Tvorci Painkillera i Bulletstorma najavili su svoju sljedeću igru. Zove se Outriders, znanstveno-fantastičnog je žanra i može se igrati kooperativno.

Ove godine na E3 sajmu primijetio sam jedan izražen trend – jako mnogo igara želi ponuditi kombinaciju single-playera i co-opa. Scavengers, Marvel’s Avengers, Rainbow Six Quarantine, Ghost Recon Breakpoint, Borderlands 3, Gears 5, Wolfenstein: Youngblood, a sada i Outriders – nova igra tvoraca Painkillera i Bulletstorma. Ne kažem da je loše što sve više pucačina ide putem co-opa, bilo opcionalnog ili obaveznog, ali kad se sve predstavljaju u nizu, velike su šanse da će publika osjetiti zamor materijala i reći kako sve te igre izgledaju isto.

Nadam se da se to neće dogoditi Outridersima, upravo najavljenoj pucačini iz trećeg lica. Nadam se jer na igri radi oko 200 ljudi, što znači da je ovo relativno velik i skup projekt. Uglavnom, radi se tu o igri gdje je co-op opcionalan. Igrač može igrati ovu igru kao single-player naslov ili ju može igrati u tročlanom timu. Co-op funkcionira na drop-in-drop-out metodi, što znači da izlazak igrača iz grupe neće poremetiti gameplay.

Outriders nam donosi mračnu SF tematiku i ne tako optimističnu budućnost. Igra se odvija na stranom planetu zvanom Enoch u 2076. godini. Enoch je zadnja šansa za čovječanstvo jer smo Zemlju uništili. Glavnu ulogu u igri ima kapetanica Archan, a njezin je zadatak postaviti temelje za kolonizaciju stranog planeta.

Igra je najavljena za PC, PlayStation 4 te Xbox One. Izlazi nekad tijekom ljeta 2020.

Komentari (7)

  • moordrak

    11.06.2019 - 09:15

    Opala! Sviđa mi se! Inače sam slab na ovakvu tematiku i ne treba im puno da me kupe 🙂 Đe mi ono Wish lista… Nego, da li se to meni čini ili su gotovo sve visoko profilne igre prikazane na E2019 i oko njega na posve drugačijoj razini? Detalji su nevjerojatni, svjetlo, kompleksnost scena, ma sve! Veseli me to! 2020 bi mogla biti jedna od onih godina koju ćemo dugo pamtiti. Jedva čekam!

    • Zoran Žalac

      @moordrak, 11.06.2019 - 10:11

      Naravno da jesu kad je to sve CGI 🙂 Tek su Final Fantasy 7 Remake i Star Wars Jedi prikazali ono što se može potvrdit kao gameplay.

    • Zoran Žalac

      @Zoran Žalac, 11.06.2019 - 10:12

      Okej, i Watch Dogs – ali to baš i nije naročito impresivno s grafičke strane.

  • funky0308

    11.06.2019 - 10:38

    Super..coop je nesto sto mi je na PCu falilo. Nije da nije bilo igara ali malo ih je bilo, pogotovo za lokalni coop. Mislio sam da ce ovaj E3 biti bas bezveze jer se svi pripremaju za iduci, ratni E3 kada krece novi okrsaj u konzolaskom svijetu ali nije ni ovaj los…najavljeno je dosta zanimljivih stvari.

    • Saren

      @funky0308, 11.06.2019 - 14:39

      Da fakat. Lista igara koje sigurno uzimam se podebljala za opako xD Jedino mi zao sta Microsoft nije rekao ni slovo o Fable-u tu sam se nadao da ce bit ono bar nesto al ajd. Vise nego dovoljno novih naslova 😀

  • karlod1997

    11.06.2019 - 15:04

    neka malo “razmjene” vatre sa Alienima … nezasluženo zapostavljeni od strane zombija haha

  • lazysquid

    11.06.2019 - 20:00

    Pucačina i vanzemaljci,dobitna kombinacija za dobar gaming naslov

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?