HCL.HR

Napokon je otkriveno što je novo u NBA 2K22 – imat će “kroksice”

Zoran Žalac 07.09.2021.   •   2 komentara


Konačno smo dobili informacije o novitetima ovogodišnjeg izdanja igre NBA 2K. Među novim stvarima je i dolazak brendirane odjeće u igru.

Tri su dana ostala do izlaska NBA 2K22 i napokon znamo kakve će promjene ta igra donijeti. Pazite sad – u igru stiže hrpa odjeće i obuće prema renomiranim brendovima kao što su Boss, Union i… Crocs! Nisu to nužno sportski brendovi, ali brendirana odjeća/obuća je ionako tu da od svog lika napravite klauna izvan terena.

Evo koje će se sve robne marke pojaviti u NBA 2K22:

Naravno da se šalimo kako je to glavni novitet ove košarkaške simulacije. Srećom pa smo doznali i nekoliko informacija o novitetima u gameplayu i modovima. Developeri poručuju da će izvođenje zahtjevnijih poteza ove godine tražiti više vještine te da će razlika između vrhunskih i prosječnih košarkaša sada biti naglašenija. S druge strane, navodi se kako je kompletno redizajnirana mehanika blokiranja te da će igrači imati nikad više opcija za igranje obrane.

NBA 2K22 će također slijediti model sezonskog sadržaja. Svi dodatni sadržaji bit će besplatni za sve kupce igre te će se vezati uz modove MyTeam, MyCareer te The W. Drugim riječima, ono što vidimo od tih modova po lansiranju neće biti njihov konačni “izgled” nego će se oni razvijati tijekom godine, odnosno kroz sezone, s novim izazovima i nagradama.

Potvrđeno je kako će NBA 2K22 imati minimalni sustav cross-progressiona na konzolama. Npr. ako imate PS4 verziju pa prijeđete na PS5 verziju, moći ćete sačuvati svoj napredak u igri. Isto vrijedi i za prelazak s XBO verzije na XSX/S verziju igre. Osim napretka unutar igre prebacuju se i virtualne valute.

NBA 2K22 na PS5 i XSX/S konzolama imat će potpuno novi grad za istraživanje, s novim sustavom questova. Verzije za PS4, XBO, Nintendo Switch i PC svoj će Neighborhood mod istraživati u obliku kruzera koji će kroz sezone pristajati na više lokacija i igračima donositi nova natjecanja.

MyCarreer mod na PS5 i XSX/S konzolama spojit će se s City modom te će dostaviti priču s nekim novim, ali i poznatim likovima. Postojat će mehanika Hidden Talents uz koju će košarkaši moći ulagati u sporedne stvari kako bi si povećali publicitet. Na primjer, moći će postati hip-hop glazbenici ili dizajnirati svoju modnu liniju. Toga neće biti na PC, PS4, XBO i Switch konzolama nego će karijera biti tradicionalna kao i do sada.

Komentari (2)

  • Bojko

    07.09.2021 - 18:21

    Da li navedeni brandovi dolaze u Deluxe ili Ultimate verziji?

  • MasterHELL

    10.09.2021 - 02:11

    Jel ovo košarka ili fashion simulator

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?