HCL.HR

Natural Disasters ekspanzija za Cities: Skylines omogućit će ono slatko uništavanje svega

Zoran Žalac 18.08.2016.   •   2 komentara


Sljedeća ekspanzija za proslavljeni Bandić simulator bit će katastrofalna u svakom pogledu. Požari, padajući kometi, potresi, poplave i fontane – sve je tu.

cities-disasters

Sjećam se, nema tome davno, izgradnje kućica pomoću Lego kockica. Jedina stvar koja mi je tada bila jednako zabavna kao to slaganje bilo je ono što je uslijedilo nakon što je sve složeno – trebalo je to sve srušiti kako bi se idući put napravilo nešto novo. Ta neobjašnjiva zabava razaranja srećom nije neki psihološki poremećaj – barem ne uvijek, a dokaz za to je i Natural Disasters ekspanzija za Cities: Skylines.

Naime, bit će to ekspanzija fokusirana na katastrofe koje će s mape zbrisati gradove koje se svim silama trudite napraviti što većima i uspješnijima. Razvojni tim Colossal Order očito je primijetio kako se igrači dobro zabavljaju razarajući svoje gradove pa im je odlučio proširiti paletu mogućnosti za to.

Požari, padajući kometi, potresi, poplave – bit će tu svega. No, cilj ekspanzije neće biti ravnanje virtualnih gradova sa zemljom. Igrač će iste sada morati graditi imajući na umu upravo opasnosti od prirodnih katastrofa pa će morati imati posebne ceste za evakuaciju građana, radio-sustav upozoravanja i tome slično. Uz dobru infrastrukturu zaštite od kriznih situacija obnova grada nakon katastrofe bit će brža.

Osim ovoga, ekspanzija će ove zime donijeti i Scenario Mode u kojemu će igrači moći raditi vlastite misije i dijeliti ih sa ostalima preko Steam Workshopa. Misije će se sastojati od različitih parametara kojima će se određivati uvjeti za uspjeh, vremenska ograničenja i tome slično.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Benjamin Scrool

    18.08.2016 - 18:12

    Haha sviđa mi se trailer. Izgleda baš kao neki meme.

  • robexxx

    19.08.2016 - 13:55

    Igra koju će Isilovci igrati vrlo rado..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?