HCL.HR

Novi Call of Duty bit će predstavljen u “starom” Call of Dutyju

Igor Belan 05.08.2020.   •   2 komentara


Znate kako se Fortnite često koristio kao platforma za neke velike in-game najave i koncerte? Čini se da Activision sada o svom Call of Duty: Warzoneu razmišlja na sličan način.

Prije par mjeseci saznali smo da će se sljedeća velika Call of Duty igra nazivati Call of Duty: Black Ops Cold War, no igra još nije službeno otkrivena. Čini se da to službeno otkrivanje stiže uskoro, ali ne baš uobičajenim marketinškim kanalima.

Activision je jučer ponosno objavio da njihov Call of Duty: Warzone okuplja preko 75 milijuna igrača te su dali jasnu indikaciju da upravo taj battle royale naslov planiraju korisiti kao svojevrsnu platformu za najavu sljedeće Call of Duty igre, odnosno Black Ops Cold Wara.

Dapače, igrači Warzonea već su na mapi tog battle royalea naletjeli na određene pomno posađene easter eggove koji pokazuju natruhe elemenata iz Hladnog rata, poput starog špijunskog aviona i zaključanih bunkera. Znači li to da će se mapa Warzonea kompletno promijeniti u vrijeme najave novog Black Ops naslova? Znači li to da će Warzone općenito biti svojevrsna platforma koja će se mijenjati tematski da prati izlazak novih premium Call of Duty igara? Ne znamo još ništa za sigurno, ali sve blago upućuje upravo na takav model.

Valja imati na umu da popularni Warzone trenutno tematski prati trenutno aktualni Call of Duty: Modern Warfare naslov. Dapače, Modern Warfare i Warzone dijele isti Battle Pass, kao i iste loadoutove. Budući da se Modern Warfare i Black Ops serijali nikada nisu tematski preklapali, bit će zanimljivo vidjeti kako će Activision pristupiti najavi, odnosno svojevrsnoj integraciji novog Black Ops naslova u igru izvorno stvorenoj na temeljima Modern Warfarea.

U svakom slučaju Call of Duty: Black Ops Cold War trebao bi izaći prije kraja ove godine, a sama najave igre trebala bi se dogoditi uskoro.

Komentari (2)

  • SilverMelior

    05.08.2020 - 20:41

    Trenutni Warzone ne treba dirati, neka ostane u MW univerzumu.

  • vragec25cro

    06.08.2020 - 14:39

    Ček igra od 70€ ima batyle pass?(znam sa warzone posebno free)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?