HCL.HR

Novi Life is Strange bit će predstavljen idućeg tjedna, s drugim igrama Square Enixa

Josip Klanfar 12.03.2021.   •   9 komentara   •   Industrija videoigara


Square Enix Presents je show u kojem će se pričati o novim igrama japanskog izdavača. Prva epizoda je za tjedan dana, a očekuje nas potpuno novi Life is Strange.

Dosta je događaja prešlo na online varijante tijekom ove pandemije. Predstavljanja novih videoigara i nadolazećeg hardwarea sada se događaju gotovo isključivo u online obliku, a prakticiraju to i developeri/izdavači koji ranije nisu imali takvu praksu. Ni japanski izdavač Square Enix neće biti izuzetak jer pokreće svoju vlastitu online emisiju naziva Squre Enix Presents.

Prva emisija emitirat će se za tjedan dana, točnije 18. 3. preko njihovog YouTube kanala, Twitcha i njihove službene stranice. Najavljeno je da će program početi u 18 sati po našem vremenu, a trebao bi trajati otprilike 40 minuta.

Što nas sve očekuje u emisiji? Za početak – potpuno novi Life is Strange, upoznat ćemo novog protagonista s novim moćima. Velike su šanse da će to biti igra Life is Strange: True Colors, o kojoj se nedavno šuškalo.

Zatim ćemo vidjeti još malo Outridersa, nadolazeće RPG pucačine koja izlazi 1. 4. ove godine i ne, mislim da nije prvoaprilska šala. Pričat će se i o novom platformeru koji skoro dijeli prezime s našim glavnim urednikom: Balan Underworld, a slavit će se i 25. obljetnica serijala Tomb Raider. Nekoliko minuta bit će posvećeno i za Marvel’s Avengers, a najavljena je i premijera mobilne igre Just Cause Mobile.

Najzanimljiviji dio mogao bi biti otkrivanje novih igara Square Enix Montreala – ekipe koja je radila na Deus Ex serijalu. Ako i dobijemo neku najavu, šanse su da su njihove igre u vrlo ranoj fazi razvoja jer su sve do nedavno pomagali Crystal Dynamicsu na Marvel’s Avengersima.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • mili1985

    12.03.2021 - 10:43

    Odlično bi bilo kada bi neka lagana najava pala za novi Deus Ex. Bilo bi i vrijeme.

  • PppPP

    12.03.2021 - 11:13

    super igra

  • Nemanjazzz

    12.03.2021 - 12:03

    Nadam se ffvii remake za pc

  • Iva Osrečak

    12.03.2021 - 13:11

    Nadam se da će me LiS ponovo zainteresirati.

  • Smike

    12.03.2021 - 13:21

    Znam da nema šansa, ali bih se bas iznenadio da bude najava sleeping doga😁. Igra sa onim potencijalom je velika šteta sto nije dobila nastavak.

    • Arthur

      @Smike, 12.03.2021 - 20:48

      Skoro sam zaboravio na tu igru. Provodio sam sate i sate na njoj. Takva Open world igra gdje je šamaranje i tučnjava bila zanimljivija od pucnjave. To stvarno malo tko može izvesti. Valjalo bi napraviti novi dio, samo ako kojim čudom bude možda neki drugi grad, samo da ne bude negdje u Americi jer mi je to maksimalno izlizano.

  • Zoran Žalac

    12.03.2021 - 13:40

    Po meni je Life is Strange serijal kojega bi trebalo šaltati kao Assassin’s Creed – po erama i lokacijama. Ne samo ograničiti na Ameriku jer se tamo najviše prodaje.

    • Dragan[MKD]

      @Zoran Žalac, 12.03.2021 - 16:01

      Haha mislio sam da si ti autor članka, sad sam skužio da je Josip, imate sličan stil pisanja.

    • Zoran Žalac

      @Dragan[MKD], 13.03.2021 - 09:17

      Hah – ne bih se čudio da Josip nakon ovog komentara da otkaz!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?