HCL.HR

Novi Skate dobro napreduje i mogao bi uskoro biti otkriven

Zoran Žalac 26.03.2022.   •   2 komentara


Dvije godine nakon što je EA najavio kako će oživjeti svoj skateboarding serijal Skate pojavile su se naznake da je nova igra ušla u fazu internog testiranja.

Prošle su već skoro dvije godine otkako je najavljeno da će se vratiti cijenjeni serijal Skate. Premda znamo da igra dolazi, još ju nismo vidjeli i ne znamo što nam to nova ekipa Electronic Artsa zapravo priprema. No, moguće je da ćemo uskoro saznati.

Naime, kruži glasina da je novi Skate krenuo u interno testiranje u svojoj PC verziji na Originu. To znači da je igra sklopljena barem toliko da je igriva do neke razine, što je ujedno i naznaka da bi mogla biti blizu prvog predstavljanja.

Iz Electronic Artsa su već potvrdili kako ovoga ljeta neće imati grupnu prezentaciju svojih igara, ali će ih prezentirati pojedinačno. Stoga je za očekivati da bi među tim pojedinačno prezentiranim igrama mogao biti i novi Skate.

Sam serijal na pauzi je već skoro 12 godina nakon tri dobro prihvaćene igre. Povratak serijala bit će svojevrsni reboot, baziran na otvorenom svijetu i cross-platform multiplayeru. Od potvrđenih novih mehanika za sada znamo samo za mogućnost penjanja na rampe.

Komentari (2)

  • Bojko

    26.03.2022 - 13:30

    Skejtersko proljeće na pomolu! Za sve ljubitelje ovog žanra, evo i jedne indie skejt igre koja je u ranoj fazi izrade od strane developera Skate City-a.

  • Rastmahatta

    27.03.2022 - 17:06

    Ovo bi moglo biti dobro 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?