HCL.HR

Odgođen je Bloody Ties DLC za Dying Light 2

Lovro Maroševac 22.09.2022.   •   1 komentara


Po drugi puta ove godine odgođen je prvi veliki DLC za Dying Light 2 Stay Human. No odgoda ipak nije duga pa će se igrači morati strpiti još dodatnih mjesec dana.

Dying Light 2 Stay Human lagano proširuje svoj sadržaj uvođenjem raznoraznih noviteta u spomenuti naslov. U ovih je sedam i pol mjeseci obogatio već postojeće sadržaje i donio neke nove, no nisu svi bili obilježeni proširenjem priče, već su se kroz spomenute dodavali razni zadaci, nagrade, neprijatelji i oružja.

Bloody Ties trebao je biti prvo veliko proširenje za Dying Light 2, no odgođen je po drugi put ove godine. Prvi se put to dogodilo u petom mjesecu, kad je datum izlaska prebačen s ljeta na jesen. Tijekom Gamescoma je otkriveno da Bloody Ties dolazi u igru 13. 10. ove godine. Sada je objavljeno da je isti ponovno odgođen, ovog puta zbog ispravljanja bugova i poliranja završnog materijala kako bi sve bilo što spremnije jednom kad uistinu i izađe. Novi datum izlaska DLC-ja je 10. 11. i vjerujemo kako odgoda više neće biti. Valjda!

Do tad igrače Dying Light 2 Stay Humana u igri zabavlja Chapter 2. Riječ je o poglavlju koje je donijelo novog agenta s novim zadacima i misijama. U igru su uvedeni i novi zombiji te zanimljive nagrade za uspješno obavljanje misija. Lovkinja Shen Xiu je stigla u Villedor kako bi uhvatila opasno zombi čudovište zvano Hag, a na igračima je da u suradnji s njom to sprovedu na najbolji mogući način.

Chapter 2: A Huntress and a Hag, kako nosi naziv ovog poglavlja, prije tjedan dana je postalo dostupno u igri i to kao besplatni dodatak. Kroz ovaj i sljedeći mjesec će se redovito ažurirati s misijama, zadacima i nagradama te postaviti teren za nadolazeći plaćeni DLC Bloody Ties.

Komentari (1)

  • Zlo

    26.09.2022 - 14:42

    Nije neka steta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?