HCL.HR

PUBG ima novo sučelje za aktualne evente, a nova je i suradnja s El Solitariom

Josip Klanfar 08.06.2021.   •   0 komentara


Novost je u PUBG-u da ga krasi vizualno promijenjeno sučelje za trenutne i nadolazeće evente unutar igre, imamo i dva nova eventa za PC, a uskoro će biti dostupni i na konzolama.

Ako ste igrali PUBG zadnjih dana, mogli ste primijetiti da postoji novo sučelje za evente unutar igre. Tako s lijeve strane možete vidjeti svaki event kategoriziran zasebno, uključujući i detalje vezane za isti, dok se s desne strane nalazi popis misija vezanih za događaj, nagrade i bodovi koje ostvarujete rješavanjem svake misije.

Osim toga, novosti su i dva nova eventa od kojih prvi ima usku poveznicu s kultnim Španjolskim proizvođačem opreme i odjeće za motocikle – El Solitario. Ako uspijete riješiti dovoljno misija i skupiti dovoljno bodova, dobit ćete neke kultne skinove vezane za taj brand, uključujući džemper i šal za lice s logom vuka.

Drugi događaj je klasični događaj vezan za vizualnu nadogradnju oružja gdje imate priliku osvojiti 90 Contrabrand kupona s kojima možete otvarati Contrabrand škrinje. Kako biste zaigrali oba eventa, morate ih aktivirati u novom sučelju, a događaji će biti aktualni po slijedećem rasporedu:

  • El Solitario – Od 2.6. do 22.6. za PC, od 10.6. do 30.6. za konzole
  • Weapon Skin Upgrade – Od 2.6. do 15.6. za PC, od 10.6. do 23.6. za konzole

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?