HCL.HR

Rainbow Six Extraction i dalje živi, igra dobila novi mod i novog operativca

Lovro Maroševac 13.08.2022.   •   0 komentara


Tama je zavladala New Mexicom, a u istoj se izrodila nova vrsta neprijatelja koju će Rainbow tim do kraja mjeseca morati istrijebiti.

Ubisoft se i dalje trudi održati Rainbow Six Extraction relevantnim naslovom. Nismo sigurni koliko ga ljudi trenutno igra, no očito dovoljno da razviju i izbace potpuno novi mod igranja.

Tama je zavladala New Mexicom i na Rainbow timu je da vrate struju nad tim područjem. U tome će im pomoći novopridošli operativac Echo koji je dobro poznat u Rainbow Six Siege svijetu.

On će se sa svojim dronom fokusirati na odvlačenje pažnje neprijateljskoj prijetnji. U Eclipsu, kako se zove novi vremenski-limitirani događaj, vanzemaljski neprijatelji dobivaju novu vrstu Archeana koja će se moći svladati taktikama šuljanja.

Novi Archean Elusive Neoplasm ukopan je na jednom mjestu, a na igračima je da ga unište jednom kad dođu do njega. Međutim, to neće biti tako lako jer Neoplasm ispušta plave valove koji detektiraju opasnost. Jedini način da se operativci riješe tog problema jest mirnoća i strpljenje. U prijevodu, kad vide da im se plava aura približava, moraju stati i ostati mirni dok ista ne prođe pokraj njih.

Eclipse će na meniju biti do 1. 9. ove godine, a osim ranije spomenutih stvari – u igri možemo naići i na ovu granatu zvanu Aura. Posebnost ove granate nalazi se u tome da privlači pažnju Archeana i detonira se jednom kad im se oni približe. Osim ovih noviteta, u Extractionu možemo očekivati i klasične svemirske kozmetičke dodatke za operativce te njihov arsenal oružja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?