HCL.HR

Rainbow Six Siege ponovno je besplatan za igranje

Lovro Maroševac 18.03.2022.   •   0 komentara


Nova sezona stigla je u Rainbow Six Siege, a samim time i mogućnost besplatnog isprobavanja igre tijekom određenog vremenskog perioda.

Tradicija se nastavlja – Rainbow Six Siege ponovno je besplatan za igranje. U ovaj Ubisoftov naslov stigla je nova sezona Demon Veil koja donosi mnoge promjene u igri pa je tako R6 Siege postao besplatan na nekoliko dana.

Besplatni dani igranja krenuli su jučer 17. 3. i završit će 24. 3. u 20 sati po našem vremenu. Osim standardnih načina igranja u kojemu igrači traže bombu, moraju spasiti taoca ili jednostavno osigurati određeni prostor, od nove sezone u igri se nalazi i Team Deathmatch mod. Ako se igračima svidi iskustvo igranja, moći će igru nabaviti po akcijskoj cijeni.

Rainbow Six Siege tako je snižen za 60% na svim platformama za igranje, osim Xbox konzolama – tamo besplatni period igranja nije omogućen. Na PC-ju igrači igru mogu nabaviti putem Epic Games Storea ili Ubisoft Connecta, a zaigrati ju mogu i na Stadiji te PlayStation konzolama. Ova akcijska cijena trajat će do kraja trećeg mjeseca.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?