HCL.HR

Rainbow Six Siege dobio novi mod, roboti preuzeli igru

Lovro Maroševac 04.08.2020.   •   4 komentara


Nadolazeći vremensko-limitirani događaj stiže u igru i zadržat će se u njoj većinu osmog mjeseca. Futurističke 5v5 borbe postale su glavna tema moda u kojoj nema pripremne faze.

Ubisoft je objavio kako u Rainbow Six Siege stiže novi mod. M.U.T.E Protocol, kako mu glasi službeni naziv, bacit će igrače u futuristički svijet spomenutog naslova. Mečevi će se odigravati na mapi Tower koja će biti, kao i operativci, futuristički preuređena.

Ovaj mod bit će dostupan od 4. do 17. 8. i donosi nekoliko promjena u odnosu na klasičnu igru. Baš kao i u prijašnjim modovima, ovdje neće biti pripremne faze, stoga će runde u mečevima odmah startati. To znači da nema pripreme za napad ili obranu, već će se u hodu morati raditi taktika za pobjedu. Također, ljudske operativce zamijenit će njihove robotske verzije jer ipak se radnja odvija u budućnosti cyberpunk tematike.

Cilj napadača bit će hakiranje servera na mapi kojeg obrambeni igrači čuvaju. Da stvari budu bolje i zanimljivije, oba tima imat će mogućnosti transformacije i teleportacije. Napadači će u određenim trenucima moći uskočiti, odnosno pretvoriti se u vlastite dronove i tako se prišuljati protivnicima. Obrambeni igrači moći će se teleportirati pomoću kamera koje će biti raspoređene na mapi.

Sve ove promjene, vezane uz izgled operativaca, njihovih oružja i drugih stvari, moći će se otključati u zasebnom obliku. Kozmetički dodaci na odabranim operativcima bit će dostupni tijekom navedenog vremenskog razdoblja najnovijeg Rainbow Six Siege moda.

Komentari (4)

  • dododomac

    04.08.2020 - 10:05

    Šteta za dobru igru da ju pokvare sa ovakvim glupostima….

    • Agent

      @dododomac, 04.08.2020 - 10:13

      Ma nisu pokvarili sa modovima,tko neće ne mora igrat,ali veći problem što u zadnje vrijeme svaki drugi match netko ima visoki ping

    • Saren

      @Agent, 04.08.2020 - 15:13

      Da je bar samo ping problem, smurfova i boosted likova na tone, ono ne prodje mec da ne vidim bar jednog do 3 takva svako malo, mada iskreno zvuk im je najveca boljka trenutno, znam da rade navodno revamp cijelog zvuka tako da se nadam da ce skoro.

  • Kernel

    06.08.2020 - 13:11

    Fora je mod, jedino steta sta je vec disablean zbog “invisibility” glitcha.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?