HCL.HR

Rainbow Six Siege širi svoju priču, stiže novi tim

Lovro Maroševac 13.05.2022.   •   2 komentara


Odnos Rainbow i Nighthaven timova donio je raskol u inače dobar život prepoznatljivih nam operativaca. Iz ostatka Rainbowa poniknut će četiri nove skupine, a ime prve od njih doznali smo novoj kratkoj najavi od strane Ubisofta.

Iako je Rainbow Six Siege na svojim počecima bio primarno orijentiran na spasilačke akcije taoca, ta priča se kroz godine produbila. Tim Rainbow dobio je nekoliko novi operativaca i operativki, dok je na čelo istog stigao osebujni Harry. Harryjevim dolaskom kohezija unutar tima počela se raspadati, a sve je kulminiralo Kalinim dolaskom iz tima Nighthaven.

Kali je tako uspjela posvađati dosad neslomljivu družinu i u Nighthaven sa sobom povući nekoliko važnih operativaca iz Rainbow tima, stoga se šefu Harryju stavlja zadatak da vrati sjaj nekadašnjem ponosu specijalaca. Egzodus pojedinih operativaca u Nighthaven natjerao je preostale da se raspodjele u vlastite timove. Prvi takav tim zove se Wolfguard Squad i njihov vođa bit će Doc. Njihov primarni zadatak bit će pomaganje civilima, a prema viđenom – njemu će se najvjerojatnije pridružiti Lion, Thunderbird, Bandit, Twitch, Montagne, Clash, Nomad, Melusi, Ying i Frost.

Multiplayer igre često nemaju svoju single-player komponentu pa se priča o operativcima, herojima i sličnima najčešće svodi na čitanje pozadinskih informacija. Ubisoft će s Rainbow Six Siegeom napraviti video seriju, a vrlo vjerojatno će uz iste doći i neki novi mod igranja. Puno otkrivanje Wolfguard Squadea očekuje se 22. 5., tijekom finala Six Majora u američkom Charlotteu.

Wolfguard neće biti jedini tim. Očekuje se podjela na tri još neimenovana tima koje će predvoditi Thermite, Hibana i Caveira. Bit će zanimljivo vidjeti kud će Ubisoft odvesti priču ovih operativaca. Ne bi nas čudilo da naprave i zasebnu igru, nešto u stilu single-player Rainbow Six Siegea, baš kao što su Outbreak mod pretvorili u Rainbow Six Extraction.

Komentari (2)

  • trotoar222

    13.05.2022 - 11:00

    Tko to još igra…

  • tylerogg

    13.05.2022 - 16:16

    Istrazite i napisite radije zasto ovi lopine nemogu izbaciti bar jednog hakera iz svojih igara.U cemu je trik da hakeri vladaju u njihovim serverima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?