HCL.HR

U razvoju je nova verzija Hogwarts Legacyja – takozvani Director’s Cut

Zoran Žalac 06.06.2024.   •   2 komentara


Hogwarts Legacy dobit će svoje prošireno izdanje na kojem trenutno rade i developeri Suicide Squada. Za sada još nije poznato što će takozvani Director’s Cut donijeti.

Hogwarts Legacy je danas dobio relativno skromno ažuriranje s tek nekolicinom novih stvari. Međutim, u planu je nekakvo prošireno izdanje te igre, izvještava pouzdani izvor s Bloomberga.

Navodi se tako da će to biti svojevrsna Director’s Cut verzija igre, a interesantno je da na razvoju iste pripomaže i dio ekipe Rocksteadyja koji je, čini se, već digao ruke od live service promašaja zvanog Suicide Squad: Kill the Justice League.

Za sada još nije poznato što je sve u planu za prošireno izdanje Hogwarts Legacyja. Developeri igre inicijalno su izjavili kako ju ne planiraju nadopunjavati dodatnim sadržajima. No, to je bilo prije nego je Hogwarts Legacy postao najprodavanija igra 2023. godine.

Komentari (2)

  • MAJSTOR RINGO

    06.06.2024 - 15:03

    Ne Zoki relativno, vec samo skromno. Ako je Photo mode glavna stvar, onda je to itekako skromno. Bas ga jutros skinuo. Zaprepastio se kada sa video velicinu updejta(10gb) sunce im kalaisano kao da su utrpali jedan ceo DLC😆😆😅😅

    • cikastojca

      @MAJSTOR RINGO, 06.06.2024 - 15:21

      Na steamu je 50 gb 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?