HCL.HR

Red Dead Online dobit će idući tjedan kompetitivnu ribičiju

Pero Mlinar 21.02.2019.   •   4 komentara


Idući tjedan Red Dead Online dobiva veću zakrpu koja donosi podosta toga, između ostaloga i kompetitivnu ribičiju.

Idući tjedan Red Dead Online dobiva nova oružja, obleku i nove Showdown modove, ali koga briga zapravo, mi ćemo se okrenuti onome bitnome – kompetitivnoj ribičiji, koja u igru dolazi u isto vrijeme. Da vidimo – izgledat će to ovako: igračima će se u listi s kompetitivnim izazovima (Competitive Challenges) pojaviti nova sekcija, Fishing Challenges, pa kad je odaberu dobit će fiksnu opremu potrebno za natjecanje u ribolovu – štapove, mamce i dobru volju.  Hmm. To je to, zapravo; onda kreće ribolov, ali kompetitivni.

Dobro, moram priznati da mi je to bolje zvučalo prije nego što sam pročitao detalje, a osim toga urednik mi viče na vratima da ne voli ribičiju (jer je iz Slavonije, a tamo je kulen jedina delikatesa vrijedna spomena). Zato ću se sad vratiti oružjima i obleki, možda i modovima, ako mi se bude dalo.

Novih oružja koja stižu 26. ovog mjeseca neće biti puno, Evans Repeater puška i Rare Shotgun dvocijevka. Mezimci na PlayStationu 4 dobit će i Jawbone Knife, neki nož. S druge strane obleke bi trebalo biti puno – nove hlače, čizme, majice, košulje, tregeri. A svakako najzanimljiviji je tu zlatni oklop, dio Fool’s Gold Free Roam eventa u kojemu igrači trebaju eliminirati onoga koji ga nosi pa ga onda zauzvrat mogu nositi oni. Krug života, uglavnom.

Showdown modovi koje sam prije spominjao i kojima mi se ne da vratiti, ali moram jer mi je to zapravo posao su Up in Smoke, Spoils of War i Plunder, mod u kojemu se timovi igraju kurira pa moraju nositi nekakve vreće s robom i paziti da im ih drugi tim ne ukrade.

To je to, ukratko. Ovdje su vam svi detalji, ako vas zanima.

Komentari (4)

  • Head Hunter

    21.02.2019 - 15:11

    Apsolutno svaka čast dečkima, nije da smo kupili igricu, dali pare pa ko vas sad jebe, stvarno se trude držati nas zainteresirane, respect!

  • trulex

    21.02.2019 - 15:59

    bezveze samo zato što treba ps+ pretplata za ps4. na xbox odlično

  • bozicni_zeko

    21.02.2019 - 16:38

    Odustao sam od ove igre već odavno. Hit and run igra, ništa više.

  • Wolfman

    21.02.2019 - 21:25

    Ono za Slavoniju i kulen je low quality bait 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?