HCL.HR

Red Dead Redempton 2 dobio je novi gameplay video

Zoran Žalac 01.10.2018.   •   69 komentara


U novom traileru za Red Dead Redemption 2 Rockstar nam prezentira kako će izgledati misije, aktivnosti, bande, pljačke i evolucija napucavanja.

Svi znamo da Rockstarove igre imaju širok raspon sadržaja i aktivnosti, a Red Dead Redemption 2 bio nam je nepoznanica po tom pitanju sve do sada. Naime, danas je izbačen još jedan gameplay trailer za igru, fokusiran upravo na doživljaj gameplaya. Doznali smo tako da će razvoj situacija u igri biti fluidan, tj. da se igra neće prekidati animacijama i učitavanjima.

U ulozi Arthura Morgana pljačkat ćemo banke, kočije i vlakove, družiti se s ostatkom bande ili loviti suparničke skupine bandita. U akciji ćemo prakticirati novi Dead Eye sustav ciljanja, a u videu možete provjeriti koji su njegovi noviteti. Također smo dobili premijerni prikaz gameplaya iz prvog lica i ne morate ni sumnjati da izgleda odlično.

Komentari (69)

  • Umbasa

    01.10.2018 - 14:41

    Zorane nemoj nam to raditi

    • blacklist0907

      @Umbasa, 02.10.2018 - 10:57

      Nije zoki kriv… Rockstar je

    • Jason Voorhees

      @blacklist0907, 02.10.2018 - 18:35

      Jeste jer nas je obavestio

  • SonOfZeus

    01.10.2018 - 15:04

    Ovo, God of War i eventualno Spiderman se bore za GOTY. Makae kad vidim koliko detalja rockstar ulaze u RDR, nekak imam osjecaja da ce GOW koliko god odlican bio, biti runner up. 🙂

    • nikola65478

      @SonOfZeus, 01.10.2018 - 15:16

      A monster hunter world bi mogo bit runner up.

    • Vaas FU SEHCTIB

      @SonOfZeus, 01.10.2018 - 16:21

      Prema do sada viđenom više je uloženo u singleplayer, te je više raznovrsniji i zabavniji od Rockstarove prethodne igre GTA5, koja je odlična. Tako da slabije sigurno ne može proći.
      Što se tiče gotya, poredimo ih jedno kraj drugog-mislim da nije teško odgonetnuti broj jedan,iako još nije izašla opravdano se da za pretpostaviti s obzirom na dosadašnja razna saznanja.

    • Tony77

      @SonOfZeus, 01.10.2018 - 17:28

      My vote goes to GOW all day long 😁😁😁

  • SanKa

    01.10.2018 - 15:14

    uzimam bolovanje od mjesec dana kad ovo izađe

    • Slim1992

      @SanKa, 01.10.2018 - 15:23

      Haha. Ja vise nemam obraza, 4 mjeseca ove godine sam bio na bolovanju, danas zakljucio trece bolovanje ove godine xD. Sreca pa nemam konzolu, ne bi ni isao na posao lol.

    • maric4343

      @Slim1992, 01.10.2018 - 17:03

      ma radi ovog se i isplati uzet ps 4 😀 bar još par dana da prođe pa radim prednarudžbu igre

  • trulex

    01.10.2018 - 15:19

    sinoć sam u 1h igoru slao tweet od rockstara.

  • Slim1992

    01.10.2018 - 15:25

    Ceka se PC verzija… na zalost kao igrac “master rase” mozda ovo ne odigram nikad, bar kad je PC u pitanju

    • john_marston

      @Slim1992, 02.10.2018 - 23:03

      odličan razlog za uskratit si ovakvo potencijalno remek djelo. bravo

  • BeLLicus

    01.10.2018 - 15:39

    Kakva će ovo biti igretina, nema battle royal sranja, nema sjw gluposti. Nego rockstar to napravi onako kako najbolje zna. Zadnju igru su izbacili prije 5 godina, 2 puta su odgađali igru samo da igra bude kako treba, dok ostala kompanija štanca, codove,asassine,battlefielde kao na traci. No dobro, ono što me najviše muči, dali se isplati uopće ulagati u PC više, džabe mi vodena hlađenja, ssd, 16 giga rama, skupocjeni miševi, mehaničke tipkovnice, prošle godine sam uložio 10 tisuća u komp i šta sam dobio ove godine za igrati? Ps4 već 2 igretine ima možda i 3 ako ćemo brojati detroita, i sad je na putu RDR2, dok na pcu ćemo dobiti ac creed odyssey koji po toliko toga podsjeća na origins, dobili smo shadow of tomb raider koji rješiš u 10 sati i koji po ničemu nije posebniji od prošlog rise of tomb raidera. I sad tu izlaze nvidine rtx kartice tj izišle su cijena 1000 eura. Za šta? Da igram mrtvi battle royal, early acess poluproizvode kojima zatrpavaju steam svaki dan. A u komp ulupaš 3x više love + periferija + monitor. Razumijem da određeni developeri rade samo za sony, dok rockstar to ne radi on izbacuje igru i za xbox, i ne razumijem zašto ne želi izbaciti igru za PC odma, dali zbog mrtvih pirata koji stavljaju igre na torrente ili što je već u pitanju. Ali očito će se konzola morati nabaviti i imati i jedno i drugo. Obožavam PC ali ovo već postaje nenormalno. Previše dobrih igara se propusti ako nemaš konzolu, rockstar je gta v tek nakon 18 mjeseci izbacio na PC nakon konzole, ako će tako biti i sa RDR2 puno previše ako mene pitate…

    • sedf

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 15:53

      Doista mi je žao za Pc master Rasu za ovaku užasnu sudbinu.

    • marko1106

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 16:14

      Ali je grafika bolja i vrti 100000000 slicica u sekundi

    • Agent

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 16:45

      možda bude u MP i BR kao šta je bilo jedno vrijeme u GTA 5

    • maric4343

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 17:17

      potpisujem meštre lakše je njima radit igre za konzole po meni imam ps 4 i pc i nikad nisam prežalio šta sam priša na konzolu jer mi je dosadilo više trošit novce na komp i da kupujem igre na isto mi dođe da sam nadograđiva komp vako si daš 500 kn za igru ubaciš cd instaliraš i miran nema crekova samo skida updet i miran si ako ikad budeš uzima konzolu moja preporuka 1 TB ili si sačekaj ps 5 i igraj ko gospodin 🙂

    • Oblakoder

      @maric4343, 01.10.2018 - 17:40

      Pa i konzole moras da nadogradjujes na svake tri godine 🙂

    • maric4343

      @Oblakoder, 01.10.2018 - 17:57

      jel bolje dat recimo bubam napamet sada 2.500 3.000 za konzolu ili za grafu 2.000 pa za procesor recimo 2.500 pa za ram recimo 800-900 nez kakve su cijene malo izračunajte koliko vas izađe ulaganje pc a koliko date u hrvatskoj za ps 4

    • BeLLicus

      @maric4343, 01.10.2018 - 18:18

      Grafička 2400kn, procesor 1800kn,16GB memorije 1600kn, matična 900kn, kućište 750kn, ssd 500 giga 800kn, vodeno hlađenje 900kn, napajanje 750kn, tipkovnica, 800kn, slušalice 600kn, miš 600kn, dodatni fanovi za kućište 300kn, monitor 1500kn…

    • maric4343

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 18:29

      11.300 kn za komp da ti vrti igru na max a ode si daš 2.900-3.000 recimo za ps 4 i igraš sve bez ikakvih problema nisam neki mrzitelj pc imam pc dao sam skoro 6.000 za njega al to je bilo prije 6 god zastarilo je ovo šta je u njemu same ove slušalice sam platio 1.300 grafa me je tada došla 2.400

      CPU:FX8320
      MATIČNA:M5A97 R2.0
      GPU:SAPPHIRE DUAL-X R9 270X
      RAM:DDR3 8 GB
      MONITOR:Acer V226HQL
      PERIFERIJA:Logitech G35

    • Veblar

      @maric4343, 02.10.2018 - 19:31

      al zato ti brada naraste (ako si sposoban uzgojiti bradu) dok čekaš ps4 loading screenove.

      Komp prioritet, ps4 za luksuz ak se može =)

    • maric4343

      @Veblar, 02.10.2018 - 19:40

      Bradu imam već tak da mi to nije problem nikakav 😂

    • MaliMicek

      @Veblar, 02.10.2018 - 23:59

      Imam dugu bradu a i PS4 (ne PRO nego obicnu)
      Brada je narasla sama od sebe ne od PS4 loading screenova. Ne pričaj gluposti. Ovisi o igri ne o konzoli. Jedan GOW koji ima ogroman svijet i vrh grafiku nema ls uopce (istina zamaskirani su u realm travel sistemu), jedan H:ZD s ogromnih svijetom i grafikom loada se u par sekundi, jedan Detroit isto. Doke se svaki nivo Crash remastera loada minutu, dvije. Nema veze s konzolom, nego kodiranjem igre.
      P.S. S obzirom na pad cijene i na razdoblje koje je vani te na PS Plus pretplatu i ponudu, te ponudu ekskluziva opcenito PS4 uopce vise nije luskuz nego skoro must have.

    • Veblar

      @MaliMicek, 03.10.2018 - 14:37

      pored kompa od 15k kn je luksuz 🙂

    • MaliMicek

      @Veblar, 05.10.2018 - 16:17

      Đabe ti komp od 15k kuna kad pazi kaj ti velim isto kao i originalni RDR ovo nebu izašlo za PC.

    • Veblar

      @Veblar, 03.10.2018 - 15:05

      da sam sebi odgovorim i potencijalnim budućim postovima koji će me citirati jer mi se ne da više ovu temu otvarati radi ps4 vs pc rasprave.

      pc je nezamjenjiv iz sljedećih razloga:
      služi za sve zamislivo, a ne samo gaming
      što se tiče gaminga ima 90+% backwards compatibility za igre otkad igre postoje
      po performansima je bolji od bilo koje konzole osim kod loših portova
      podržava miš i tipkovnicu uz svu ostalu gaming periferiju

      Razlozi za imati ps4:
      jer drži igre taocima (ekskluzive)
      jer je jeftin
      jer je dobar za uzgajanje brade xD

    • Jason Voorhees

      @Veblar, 03.10.2018 - 23:31

      Naraslam mi je kada sam imao 12 godina,tako da čekanje za ps4 loading screenove nije problem

    • Oblakoder

      @maric4343, 01.10.2018 - 22:54

      Hocu da ti kazem da nije bas sve kako konzolasi pricaju, a evo navescu ti i primer. Pre cetiri godine sam kupio FX-8350 za nekih 150 eura, R9-270x za 150 eura, 8gb rama za 80, pricam ti okvirno cene jer ih se ne secam bas u euro, pa ti sad svrati na Youtube i pogledaj sta ta konfiguracija radi sa aktuelnim igrama. Ceo komp je izasao nekih 600-700 eura i apsolutno nema potrebe da se menja jos dve godine, a seti se koliko je PS4 kostao na launchu. Za dve godine ne moram da kupujem hdd, sdd, napajanje i kuciste i za recimo dodatnih 400 eura imacu opet azdaju od pc-a, naravno racunam da cu od starih komponenti izvuci min 100 eura. Da ne pricam dalje sto za online ne moras da placas predplatu, sve igre su ti prakticno za dz na izvolte i mozes da podesevas da li ces veci frame rate ili bolju grafuku.

    • maric4343

      @Oblakoder, 02.10.2018 - 09:59

      700 eura u hrvatskoj ti je 5.196 kn zašto sad dečko kad bi imao tu lovu nebi malo stao i razmislio o promjeni nekoj nego da se stalno bune i pišu peticije radi igara sitimo se prošle god kad je rockstar najavio GTA 5 za ps 4 i xbox bilo je

    • maric4343

      @maric4343, 02.10.2018 - 10:09

      Bila je lavina reakcija oko toga da se i za pc napravi i nakon koliko 6 mis ispravi me ako griješim tek onda su odlučili je napravit nisam ja protiv toga fala bogu al za 5.196 kn u hrvatskoj si uzmeš ps 4 od 2.900 zašto da daje više ako se gaming kompanije baziru samo na konzole je imaš AC ODESY i LARU CROFT al to je pre malo igara za pc igrao sam ja i GTA na kompu al ps 4 sam uzeo radi sebe jer volin to sad ako smo gemeri i ako igramo i gušt nam je valja se malo i oznojit za ono šta volimo

      pišem priko moba pa sam slučajno stiskao za gornji komentar 😂

    • Oblakoder

      @maric4343, 02.10.2018 - 10:49

      A vidi ja sam za opciju da treba imati i pc jer on ne sluzi samo za igre, a definitivno te price da mora da se menja na svakih par godina ne piju vodu. Konzole su dobre za ekskluzive, a ovo ostalo je mnogo bolje igrati na kompu jer mi je konzolaskih 30fps-a minimum igrivosti.

    • maric4343

      @Oblakoder, 02.10.2018 - 11:46

      svak ima svoje pa nek se drži tog ja sam zadovoljan sa ovime šta imam i znam da ću Red Dead Redempton 2 igrati bez problema sad da nebi ispalo da vadim mast ikomen i da se naslađivam valjda će Rockstar Games uslišit molitve i napravit igru za pc do tada živi bili pa vidjeli 🙂

    • Oblakoder

      @maric4343, 02.10.2018 - 12:14

      Sto se mene tice sve je to moje i nemam nista protiv da pisedujem sve. Jednostavno nisam osoba za podele i to je to 🙂

    • pleto

      @Oblakoder, 03.10.2018 - 10:51

      oće bit na switchu?? Ne? Šteta

    • Oblakoder

      @pleto, 03.10.2018 - 12:17

      Zasto steta? Ljudi pa ne zivimo u dzungli i valjda se podrazumeva da svi imamo kakav takac pc. Voleo bih da izadje na Switchu ali ga svakako ne bih kupio jer je Witcher 3 odavno odigran free 🙂

    • pleto

      @Oblakoder, 04.10.2018 - 08:58

      😉

    • Kirian_1984

      @maric4343, 02.10.2018 - 11:23

      isti slučaj i kod mene…

    • Toma_HR

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 17:47

      Ne razumijem, kad sam ja nedavno slično napisao, odmah se javio majstor koji je dao 3.000 kn za comp prije 5 godina i dan danas igra sve na high, bez da je išta dodao – nitko iz master rase nije pobio te gluposti

    • i_love_all_games

      @Toma_HR, 01.10.2018 - 20:28

      hahaha Zar ima potrebe?

    • Serpico

      @BeLLicus, 01.10.2018 - 20:36

      A da si u eri pre Steam-a kad su se neki konzolaški naslovi i dobro optimizovani portovi mogli samo sanjati na PC-u kakva bi onda kuknjava bila. De, de, nije smak sveta, doći će i na PC, možda i u velikom stilu sa prethodnom igrom u paketu.

    • ernadone

      @BeLLicus, 02.10.2018 - 03:46

      Imam i jedno i drugo, igram i na jednom i na drugom. U osnovi, zadovoljan sam.

  • Kr4t0s

    01.10.2018 - 15:49

    PC master race! 😀

  • invictum

    01.10.2018 - 16:07

    Izgleda pre pre dobri. Gle kako su napravili efekt pri hodanju u snijegu (prve sekunde vide), odlicno izgleda. A cini mi se da je i fizika sisa dobra

  • Deus

    01.10.2018 - 16:15

    Savršenstvo!

  • the voice of truth

    01.10.2018 - 16:15

    za ovo covjeku nije zao dati ni 500€

  • fejzer

    01.10.2018 - 16:32

    smirite strasti još nije izašao FS 19

  • Rock_Lee

    01.10.2018 - 17:01

    da već nemam konzolu samo zbog ove igre bi bio primoran da je kupim,grafika..likovi..gameplay..priča…multiplayer…ma full paket je ovde,na ovo se mogu samo žalit ljudi koji neće ni igrati jer nemaju na čemu

  • Jason Voorhees

    01.10.2018 - 17:32

    God of war i RDR2 biće najbolje igre godine

  • Jason Voorhees

    01.10.2018 - 17:34

    Sad se zaista pitam dal da uzmem RDR2 ili God of War

    • Ducktective

      @Jason Voorhees, 01.10.2018 - 17:39

      Rdr 2 ako već moraš da biraš,no pravi je grijeh ne kupiti i GOW…nakon 70+ sati u GOW,čini mi se da je RDR2 tj.da će biti malo bolja igra,po mom ukusu barem.

    • Jason Voorhees

      @Ducktective, 01.10.2018 - 18:31

      Obe su mi u planu da odigram samo jednu od njih tokom letnje suše

  • striborino

    01.10.2018 - 20:59

    Ovo izgleda predobro

  • HCM2A

    01.10.2018 - 22:23

    Hoće li GTX 1080 biti dovoljna za 4K na 30fps za RDR 2

    • Kralj Budala

      @HCM2A, 02.10.2018 - 08:24

      Kako stvari za sada stoje biti će ti dovoljan i o srednji toster ako imaš X-Box ili PS!

    • pleto

      @Kralj Budala, 03.10.2018 - 10:46

      Ne možeš igrat na X-boxu ni PS-u RDR2!! Al zato probaj na PC-u hahaha

  • Chimichangas

    02.10.2018 - 09:31

    Svi je hvalimo prije nego smo je probali uopće, očekivanja su nam više nego visoka, nadam se samo da neće bit razočarenja.

  • lkuka13

    02.10.2018 - 09:57

    Zanima kako ce rjesiti jahanje konja koje je bilo podosta nespretno u prethodnom nastavku, isto tako podosta dosadno jahanje izmedu naselja a da ne govorim o skupljanju trava i životinja. Uglavnom mjesta za napredak ima al bojim se da se ove stvari nece popraviti.

  • HCM2A

    02.10.2018 - 12:09

    Jedna dobra vijest za PC master race… igretina dolazi i na PC istog dana…Ali distributer za PC je YouTubeu…kažu da je optimizacija odlična:)

    • blacklist0907

      @HCM2A, 02.10.2018 - 12:19

      Poludio bi da sam potrosio hiljade i hiljade kuna na komp umjesto na ps4 jer ovako mogu igrat master game na peasant konzoli

  • Veblar

    02.10.2018 - 19:34

    igra izgleda dobro, ali ništa već neviđeno, kupil bum si ps4 uz svoj komp sada za black friday i boli me njonjo, makar znam da bu vjerojatno kroz par godina došlo i na pc zato jer im je GTA V najprodavanija igra otkad su je portali za PC, ovo će biti isti slučaj kroz par godina.

    • pleto

      @Veblar, 03.10.2018 - 10:50

      …i prodaj PC odma, šta će ti, svejedno su ga konzole i smartphone-i već zamijenili.

    • Veblar

      @pleto, 03.10.2018 - 14:37

      tješi se

    • pleto

      @Veblar, 04.10.2018 - 09:00

      Nemam razloga

  • Tomina

    02.10.2018 - 23:54

    dok Ubisoft pokušava every year dosadnim proizvodima – Rockstar je već diplomirao

  • Fsahula

    05.10.2018 - 00:22

    debili ce ju kupit odma kad izađe, za 2 mjeseca popusti i do 70 posto tako da ja cu se strpit do bozica

    • moordrak

      @Fsahula, 05.10.2018 - 03:12

      Budeš ti to malo duže čekao frende moj…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?