HCL.HR

Remnant: From the Ashes podigao se iz pepela i pokazao nam svoj gameplay

Stjepan Fikter 22.08.2018.   •   0 komentara


Mitska bića, postapokaliptični svijet i pogled iz trećeg lica su glavni sastojci gameplay trailera za Remnant: From the Ashes unutar kojeg možemo vidjeti kako izgleda kooperativno preživljavanje.

Razvojni studio koji trenutačno završava Darksiders 3 za iduću godinu ima još jedan naslov u pripremi. Riječ je o igri Remnant: From the Ashes, kooperativnom preživljavanju u post-apokaliptičnim svjetovima koje nastanjuju mitska čudovišta. Igra će nam predstaviti akciju iz trećeg lica uz mogućnost kreiranja lika i odabira stila igranja.

Borbe u Remnantu odvijat će u dinamično generiranim svjetovima od kojih će svaki imati unikatna čudovišta i izazove vezane uz okolinu u kojoj se nalazimo. Kako je riječ o preživljavanju, nadograđivanje opreme će također biti jedan od elemenata igre, a za optimalne šanse kako bi bili uspješni u tome pothvatu bit će potrebno još troje ljudi.

Točan datum kada bi iduće godine trebali početi s eliminacijom čudovišta još uvijek nije poznat, ali je poznato kako će se to moći raditi na PC-ju, PlayStationu 4 te Xboxu One.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?