HCL.HR

Resident Evil Re:Verse uskoro dobiva otvoreno beta testiranje

Lovro Maroševac 23.03.2021.   •   0 komentara


Multiplayer komponenta Resident Evil Villagea u četvrtom mjestu postaje dostupna za sve one koji ju žele isprobati prije izlaska pune verzije.

Resident Evil Re:Verse je multiplayer igra iz svijeta Resident Evila koja će biti sastavni dio nadolazećeg RE: Villagea. Radi se tu o kompetitivnom modu za četvero igrača koji će moći birati između klasičnih i prepoznatljivih likova iz Resident Evil svijeta.

Budući da je do izlaska Resident Evil Villagea ostalo otprilike mjesec i pol dana, Capcom je odlučio pokrenuti otvoreno beta testiranje spomenute multiplayer komponente. Ono će biti dostupno od 8. 4. i trajat će do 11. istog mjeseca. Otvoreno testiranje bit će omogućeno na PlayStationu 4, Xbox Oneu i Steam verziji PC-a. Svi oni koji posjeduju PlayStation 5 i Xbox Series X/S moći će zaigrati PS4, odnosno XONE inačice igre.

Jedino što će biti potrebno jest povezati Capcomov ID s platformom na kojoj se igra. Re:Verse moći će se skinuti već 5. 4., a svi oni koji su imali pristup zatvorenom beta testiranju neće se morati brinuti oko ponovnog skidanja igre. Puna verzija Resident Evil Re:Versea očekuje se 7. 5., kada izlazi i Resident Evil: Village.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?