HCL.HR

Otkriveno je koje ćemo lokacije posjetiti u selendri novog Resident Evila

Zoran Žalac 10.04.2021.   •   4 komentara


Capcom je odlučio otkriti mapu mjesta radnje nove Resident Evil igre. Malo je tu spoilera pa ako ne želite ništa znati unaprijed – bolje zaobiđite ovu vijest.

Baš kako sugerira sam naziv igre – Resident Evil Village – nova će se Capcomova horor avantura odvijati u selu. Po nazivima likova i izgledu arhitekture jasno je da se radi o nekom europskom selu, ali to je otprilike sve što za sada znamo. Ipak, podrazumijeva se da se neće cijela igra odvijati u selu. Ili kako je to za IGN objasnio redatelj igre Morimasa Sato:

“Kad čujete riječ ‘selo’ možda zamišljate sliku malih kućica poredanih tako da čine ulicu, ali to nije dovoljno da bismo od toga napravili videoigru. Posebno u slučaju horor igre za koju je važno da stalno pružamo nova iskustva i iznenađenja za igrača.”

Dakle, selo u RE Village neće biti vaše obično selo, a IGN otkriva koje će se lokacije još posjetiti tijekom igre. Imajte na umu da je otkrivanje mape svojevrsni spoiler, pa ako si ne želite takve detalje otkrivati prije igranja – slobodno ovdje prestanite s čitanjem. U suprotnom, evo što je sada potvrđeno (s obzirom da je ova mapa već i ranije bila neslužbeno podijeljena na internetu):

Resident Evil Village lokacije (mali spoileri!)

Osim lokacija u igri, Capcom je otkrio da će jedna od najvećih prijetnji u Villageu biti takozvana majka Miranda. Njezin lik nisu htjeli prikazati jer ga drže kao misterij – prikazana je tek oštećena slika preko koje ju stanovnici sela štuju i slave kao božanstvo. Imam svoje sumnje vezane uz taj lik, s obzirom da ju nazivaju majkom, a zaplet igre je taj da glavnom liku otmu dijete, no neću ovom priliko ulaziti ni u kakva nagađanja – poznajući Resident Evil, ionako to neće biti strašno duboka priča.

Komentari (4)

  • Lepoglava

    10.04.2021 - 18:29

    Jedva cekam.Ne mogu u stvari vise cekati.Ako Capcom veli da je super onda je super:)))

    • Holysheat666

      @Lepoglava, 10.04.2021 - 22:54

      i ja..vec prednarucen offline acc. bit ce denuvo..nema piraterije brzo..
      5dolara, preskupo. al aj..

      odma na lauchu cu igrat igru..

      far cry novi ce izac..nece bit dosadno ljeto

  • Pajo Paksu

    10.04.2021 - 20:07

    Baš me čude lokacije pogotovu groblje 🙂

  • SanKa

    12.04.2021 - 10:40

    jedva cekam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?