HCL.HR

Rockstar vam ipak neće oduzeti napredak u Red Dead Online beti

Filip Zorić 05.12.2018.   •   2 komentara


Iako su prije upozorili igrače da bi se resetiranje napretka moglo dogoditi u Red Dead Online beti, Rockstar poručuje kako ipak nećemo morati krenuti s nulte točke.

Nedavno su igrači dobili pristup beta testiranju Red Dead Onlinea, mrežnog segmenta Red Dead Redemptiona 2. Mnogi su iščekivali ovaj dio igre, u kojemu mogu započeti vlastitu karijeru kao virtualni kauboj koji pljačka po Divljem Zapadu. Međutim, u početku se činilo kako ta karijera neće dugo trajati.

Naime, Rockstar je na dan početka bete objavio kako postoji šansa da igrači izgube napredak koji su ostvarili u dijelovima igre (npr. svoj rank), u slučaju ako se igra bude morala ažurirati iz temelja. To bi značilo da je svo ono pljačkanje bilo gotovo pa uzaludno.

Ipak, izgleda da nema potrebe za brigom, jer su iz Rockstara na Twitteru objavili kako nemaju namjeru resetirati napredak igrača. Na kraju objave kažu kako trenutno rade na stabilnosti i balansiranju ekonomije za Red Dead Online.

Drago nam je da Rockstar ovako brzo adresira brige igrača, ali se nadamo da Red Dead Online neće postati mikrotransakcijska jama koja samo guta naš novac. To je vrsta kaubojskog pljačkanja koju ne želimo.

Komentari (2)

  • superdeda2000

    05.12.2018 - 17:30

    Mnogi izdavači bi se mogli ugledati na njih i na način i brzinu na kojem otklanjaju idejne i objektivne pogreške. I najbitnije da se kod njih kupac ne osjeća izigranim kao kod nekih ostalih izdavača koji niti ne priznaju da su pogriješili a kamoli da pokušaju dostojno rješiti svoje pogreške (Bethesda u tebe gledam i u tvojih 500 atoma kao kompenzaciju).

    • Zlatni

      @superdeda2000, 06.12.2018 - 14:00

      Oni su i sami rekli kako ce biti duplo manje grindanja i farmanja za razliku od GTA Online i dosta toga su naveli da ce ubacit i promjeniti, ali ovo je beta gdje oni sada sve to testiraju kako da to naprave do finalne verzije, jeste da su se malo zaletili pa su uveli odma u startu nenormalne cijene i ogromni napredak da bi otkljucao jednu majicu primjer ti treba lvl 50 da kupis majicu od 20tak $ itd… Zaradivanje istih dolara je abnormalno dugo, evo ja sam do sad proveo malo vise od 5h i tek sam skupio oko 300tinjak dolara, a da ne govorim koliko je dugo potrebno za skupit golde… Naprotiv meni su cijene donekle oke ali bi ipak onda volio da poprave da na misijama ili tome slicno mozes zaradivat preko 10$, da ubace i nekakve haistove itd… da masovno reduciraju napredak u otkljucavanju odjece itd… ono da bi kupio neku solidnu majicu moram bit lvl 50 lol ajd sto se tice oruzija, konja i takvih stvari to bi mozda isto mrvicu reducirao i sto se tice mikrotranzakcija to bi iskljucivo ostavio samo za kozmetiku (sad mozes goldima sve kupovati, od odjece pa do oruzija bez obzira bio ti taj potreban lvl ili ne imas priliku kupiti ali tako i cijena u goldima je visoka) znaci sad je sistem P2W ali opcije kupnje golda za sada nema navodno dolazi u iducem updatu… A sto se tice samog clanka tu opet fali kako je i RS izbajio da kako nemaju za sad u planu reset napretka napravit ali to opet ne mora znacit da ga nece bit ili ce bit jer najvise o tome ovisi sami sistem i kako ce se RS potruditi da ne dode do toga a opet tu su i igraci jer vec se pronalaze bugovi, glitchevi, exploiti itd… koji naravno mutavi igraci koriste i objavljulju po netu i vrlo lako je moguce da cemo zbog istih dozivjetireset napretka u finalnoj verziji (vec sad postoje igraci preko lvl 60 i sa masovno dolara)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?