HCL.HR

S novom nadogradnjom Session ima dvije nove lokacije za skejtanje

Stjepan Fikter 08.07.2021.   •   0 komentara


Razvoj Sessiona nastavlja se unutar Early Access programa s time kako sada imamo još bolje mogućnosti snimanja i editiranja video materijala na novim lokacijama.

Skejterska simulacija Session s v0.0.0.28 nadogradnjom igračima donosi dvije nove lokacije za izvođenje trikova ili pak za padanje po betonu, ovisno koliko smo dobri skejteri. To su Black Hubbas/Courthouse te Highline Bridge. Uz to, Philly mapa je također dobila nove dijelove za trikove te bolju optimizaciju kao i New York koji ima nove dijelove te stare lokacije su dodatno unaprijeđene.

Nova mjesta nisu jedini novitet koji je stigao sa zadnjim patchem. Ljubitelji sređivanja video materijala unutar igre sada na raspolaganju imaju kompletno izmijenjene opcije uređivanja. Srećom za dobar video ne moraju se snimati samo dobri trikovi nego se i od padova može napraviti zabavan materijal.

Za dodatni izazov, dostupan je i novi mod Skate Dice u kojemu kockice kažu koje trikove trebamo izvoditi. Igra je dobila i standardna poboljšanja uz grafičku nadogradnju prikaza neba. Sad koliko će igrača gledati u oblake je sasvim drugo pitanje, no kada ćemo igru moći točno zaigrati u punoj verziji još nije poznato.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?