HCL.HR

Saune i ideologije stižu u Surviving the Aftermath

Lovro Maroševac 04.03.2020.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Sljedeće proširenje Surviving Aftermatha zove se Sanctuary i donosi sklonište u – ne biste vjerovali – saunama.

Surviving the Aftermath navodi se kao spiritualni nastavak poznatog Paradox Interactive naslova – Surviving Mars. Igra je stigla u Early Access tijekom 11. mjeseca prošle godine i od tada je doživjela četiri ažuriranja. Ono peto, pod nazivom Sanctuary, najavljeno je sinoć tijekom prijenosa uživo na Twitch kanalu njenog izdavača.

Predstavnici razvojnog studija Iceflake na prijenosu uživo otkrili su kako je Sanctuary prvotno nazvan Bad Luck, ali je ime promijenjeno zbog zamišljenog smjera u kojem bi igra trebala ići, što takav naziv nikako ne može opisivati. Budući da je Iceflake finski studio, u igru je odlučeno ubaciti saune jer, kako kažu, to je nešto karakteristično za Finsku. Drvena prostorija će tako pružiti relaksaciju i bolju higijenu stanovnicima.

Uz saune, u Surviving the Aftermathu moći ćemo odabrati i ideologije. Na livestreamu je objašnjeno kako će iste biti dostupne za odabir prije početka koloniziranja. Igrači će tako moći odlučiti između preživljavanja, gradnje ili istraživanja. Svaka od navedenih imat će elemente koje će korisnici moći otključavati svakim novim korakom.

Surviving the Aftermath trenutno se nalazi na Epic Games Storeu i može se nabaviti za cijenu od 19,99 eura. Novo ažuriranje stiže u igru 5. 3., a uz navedene novitete bit će ubačena i feedback opcija. Cijela lista novih stvari bit će dostupna u trenutku izlaska Sanctuaryja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?