HCL.HR

Skejtersku igru Session trebali bismo zaigrati ove jeseni u punoj verziji

Stjepan Fikter 30.01.2022.   •   4 komentara


Iako je Session već dulje vremena dostupan u Early Access programu, sada je otkriveno kada bi otprilike trebali zaigrati verziju 1.0. koja će biti dostupna i na PlayStationu.

Prije nešto manje od tri godine, Session je postao dostupan igračima kroz Early Access program, a ako sve prođe po planu, ove jeseni trebali bi zaigrati punu verziju igre. Uz to, otkriveno je kako će igra po izlasku uz PC i Xbox verziju dostupna i na PlayStationu.

Osim toga, prezentiran je i plan budućih nadogradnji od kojih prva dolazi idućeg mjeseca. Osim što će sadržavati nove lokacije za izvoditi trikove te novog skejtera, bit će izmijenjeno i samo iskustvo skejtanja. Zatim bi u šestom mjesecu trebala doći druga nadogradnja koja će uključivati nove trikove, poboljšanja kada se hoda sa skejtom u ruci, još novih skejtera i kampanju. Na kraju, puna verzija će sadržavati novi grad po kojemu ćemo skejtati kao i još profesionalaca koji će biti dostupni u igri.

Inače, Session je igra koja više cilja na realizam i zahtjeva više vremena za svladavanje skejtanja. Mi smo se također osvrnuli na igru koja je već tada pokazivala zanimljiv potencijal pa se nadamo kako će puna verzija biti vrijedna našeg vremena za uživanje u realističnom izvođenju trikova.

Komentari (4)

  • Lazy

    30.01.2022 - 11:48

    A do tad se skateam po THPS 1+2. kako dobra igra,zaboravio sam koliko dobra jer je proslo bogme dosta vremena od kad je izasla, pa je ovar remaster sjeo ko budali samar.

    • Bojko

      @Lazy, 30.01.2022 - 12:00

      Izgubio sam godine života na njoj kao klinac. Sada ponovno kao starac.

    • Lazy

      @Bojko, 30.01.2022 - 12:11

      Hahahaha kuzis isto mi je!

  • Bojko

    30.01.2022 - 12:05

    Igra je mrak. Iako, ima nešto što mi ne leži prilikom izvođenja trikova, nekako su mi malo ukočeni likovi. U tom segmentu mi je SkaterXL puno uvjerljiviji. Sa druge strane, Session ekipa radi sve ono u čemu je SkaterXL failao (prvenstveno mislim na roadmap i komunikaciju sa zajednicom). U svakom slučaju, smiješi nam se skejtersko proljeće.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?