HCL.HR

Sniper Elite 5 donosi kompetitivnu kampanju kroz zanimljivi Invasion Mode

Zoran Žalac 25.01.2022.   •   6 komentara


Razvojni tim Rebellion pojasnio nam je kako će u Sniper Eliteu 5 funkcionirati kompetitivna kampanja kroz novi Invasion Mode.

Jedan od većih noviteta Sniper Elitea 5 bit će opcionalni PvP okršaji unutar same kampanje. Po uzoru na nedavni Deathloop, igra će omogućiti da vas usred misije s druge strane dočeka snajperist pod kontrolom drugog igrača. Invasion Mode igrat će se u 1 na 1 formatu ili 2 na 1. Igrač i njegov pomagač sukobit će se protiv “Axis snajpera” – koji se bori za Naciste, ali nije Nacist – ili ga barem tako iz Rebelliona ne žele nazvati kako bi izbjegli kontroverze.

U bilo kojem slučaju, u Invasion modu bit će obavezno eliminirati protivničkog snajpera, tj. drugog igrača. Glavni igrač i njegov pomagač u tom modu dobivaju perk zvan Eagle Eyes, kojim si međusobno označavaju zadnju poznatu lokaciju protivničkog snajperiste čim ga uoče. S druge strane, protivnički snajperist ima malu kontrolu nad NPC vojnicima koje može natjerati da budu u pripravnosti te tako otežati posao svojim suparnicima.

Postojat će također i telefoni preko kojih igrač i njegov pomagač mogu skupljati informacije o protivničkom snajperisti. No, drugi igrač može postaviti zamke na te telefone tako da korištenje istih rezultira podizanjem alarma i otkrivanjem pozicije igrača.

Poticaj za igranje u Invasion modu bit će veća količina XP bodova koju se dobiva po završetku misije. U slučaju da Axis snajperist igra protiv dva igrača, nagrada će mu biti dvostruko veća.

Sniper Elite 5 izlazi nekad tijekom 2022. godine za PC, Xbox i PlayStation platforme, a od prvoga će dana biti dostupan preko Game Passa.

Komentari (6)

  • vragec25cro

    25.01.2022 - 20:13

    Ne sviđa mi se to da me netko ometa kad guštam u s8ngleplayer.

  • djosic85

    25.01.2022 - 20:23

    Odustao sam od ovog na trećem dijelu, dosadilo, isto mi stalno.

  • mamojebac

    25.01.2022 - 20:26

    Kakve smećarske fore…svi su nacisti nacisti, osim ako možeš igrati u tom timu pa si onda samo protivnik, daj me nemoj

  • Payday 4 Dallas

    25.01.2022 - 21:09

    Zanimljivo

  • StJimmy90

    25.01.2022 - 22:30

    A da su ga jednostavno nazvali njemacki snajperist kao sto i je i u potpunosti izbjegli ovu glupost da bi ga netko mogao zvati nazi.
    Niti su svi njemacki vojnici bili nacisti i clanovi nacionalsocijalisticke partije, niti je to bio uobicajen naziv za nijemce od strane saveznika.

  • JCD-Bionicman

    26.01.2022 - 15:08

    Iskreno nemam pojma koja je čar u Sniper Elite igrama. Svaka mi je izgledala generično, pogotovo zadnji delovi. Ne vidim nikakvu zabavu tu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?