HCL.HR

Potvrđen je datum izlaska za Street Fighter 6, predstavljeni su novi likovi

Zoran Žalac 08.12.2022.   •   2 komentara


Na PlayStation Storeu je kratko osvanuo datum izlaska za Street Fighter 6, kao i informacija da će igra dobiti tri izdanja.

UPDATE: Kako smo i očekivali, Street Fighter 6 pojavio se na ceremoniji Game Awardsa gdje je potvrđeno da igra izlazi 2. 6. 2023. za PC, PlayStation 4 i 5 i Xbox Series X/S.

U novom prikazu gameplaya doznali smo da ćemo u sklopu novog World Tour moda posjetiti arenu u Italiji, plažu u Jamajki, festival u francuskoj i sl. Bit će tu različitih mini igara pored uličnih borbi, ali nije prikazana ona tradicionalna Street Fighter mini igra – razbijanje automobila. Valjda će i to ubaciti.

Što se boraca tiče, potvrđeno je da se vraća veseli Dee Jay, koji je debitirao u Super Street Fighteru II. Od novih likova vidjet ćemo Manon – supermodel i francusku šampionku džuda, Marisu – talijansku dizajnericu nakita koja izgleda kao gladijator, te JP-a – šefa neprofitne organizacije koji se bori uz svoju mačku Cybele.

IZVORNA VIJEST (08. 12.): Teško je proizvođačima igara sakriti stvari s digitalnih dućana i najavu datuma izlaska sačuvati kao iznenađenje. Jučer je tako preko Microsoftove trgovine procurio navodni datum izlaska za Diablo 4, a sad se ista stvar dogodila PlayStationovoj trgovini za Street Fighter 6. 

Po onome što je objavljeno na PlayStation Storeu, Street Fighter 6 izlazi 2. 6. 2023., a po izlasku će imati tri izdanja: Standard, Deluxe i Ultimate Edition.

Službena se najava vjerojatno čuva za večeras, kad se održava The Game Awards. Za očekivati je da ćemo prije izlaska igre imati i otvoreno beta testiranje, s obzirom da je značajan naglasak ovog Street Fightera stavljen na njegove mrežne funkcionalnosti.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?