HCL.HR

Street Fighter 6 najavio povratak poznatih likova, prikazao nove modove

Zoran Žalac 15.09.2022.   •   1 komentara


Capcom je otkrio gotovo sve karte za svoj Street Fighter 6. Vraćaju se neki legendarni likovi iz prijašnjih igara, ali po prvi put u serijalu imat ćemo i vlastitog borca.

Ako pozorno pratite svaku informaciju o Street Fighteru 6, vjerojatno znate da će se u igru osim Ryua, Chun Li i Guillea vratiti još nekoliko starih likova. Sada su oni i potvrđeni – u ring se vraćaju E. Honda, Ken, Blanka i Dhalsim. 

No, u World Tour modu nećemo koristiti nijednog od tih likova. Umjesto toga, kreirat ćemo vlastitog borca koji će ispisati svoju priču u Metro Cityju, ali i ostatku svijeta. Svom ćemo avataru moći odrediti fizikalni izgled, ali i stil odijevanja. Što se tiče stila borbe, on će proizaći upravo kroz druženje s legendarnim borcima Street Fightera.

Glavni mod igre ipak će biti Battle Hub – mjesto gdje se sa svojim avatarom susreću sami igrači. U jednom će se Battle Hub tako naći do 100 igrača te će moći komunicirati i boriti se na arkadnim strojevima. Postojat će čak i mogućnost igranja klasičnih Capcomovih igara na arkadnim strojevima. U Battle Hubu će se organizirati različiti turniri, moći će se kupovati odjeća i predmeti za avatara, itd.

Konkretni modovi borbe bit će klasični Versus (1 na 1), ranked mečevi i casual borbe. Postojat će također Extreme Battle mod s različitim zapletima. Primjerice, u ringu se nalazi bomba koju si igrači međusobno prebacuju na svoj dio terena tako što ju udaraju. Ili postoje različite zamke koje treba izbjegavati po terenu.

Street Fighter 6 izlazi sljedeće godine, no moći će se zaigrati već sljedećeg mjeseca. Zatvoreno beta testiranje na PS5, XS i PC/Steam platformama održat će se od 7. do 10. 10. U testiranju će se moći zaigrati svi modovi osim World Tour moda.

Komentari (1)

  • Zlo

    17.09.2022 - 12:14

    E ovo je dobro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?