HCL.HR

Subnautica: Below Zero novim ažuriranjem stigla na korak do kraja razvoja

Lovro Maroševac 31.10.2020.   •   0 komentara


Nastavak poznate podvodne igre već godinu i pol dana nalazi se u fazi razvoja, a svojim je nedavnim ažuriranjem stigao na korak do završetka.

Nastavak poznate podvodne igre koja nas je zadivila približava se kraju svog razvoja. Kada je prije godinu i pol dana stigla u Early Access nudila je tek dva sata igranja, no učestalim ažuriranjima Subnautica: Below Zero dobila je dovoljno sadržaja da nas zabavi jednako kao i prva igra.

Relics of The Past novi je update koji donosi kompletnu priču sa svim likovima i njihovim glasovnim glumcima. Glavna protagonistica Robin dobila je redizajnirani izgled i malo drugačije ronilačko odijelo. Osim navedenog, u igru su dodane nove zagonetke, čudovište naziva Void Chelicerate i neki sitni detalji u ogromnom svijetu.

Subnautica: Below Zero započinje slično kao i originalni naslov – padom na misteriozni planet 4546B. Tamo će nas dočekati hladni predjeli zasad nepoznatog dijela tog svijeta i nove životinje. Preživljavanje, gradnja baze i skupljanje resursa glavni su motivi ovog dijela Subnautice. Konkretan datum izlaska igre iz faze razvoja još uvijek nije poznat, ali informacije oko toga očekuju se ubrzo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?