HCL.HR

The Sims 4 nakon sto godina dobio misije

Zoran Žalac 04.11.2021.   •   7 komentara


Novi dodatak za The Sims 4 su scenariji – kratke priče u kojima igrači imaju zadatke prema određenoj temi.

Igre iz serijala The Sims obično se igraju tako da kreirate svog Simljana, provedete tri sata birajući izgled pločica za kupatilo, shvatite da nemate dovoljno novca za sav namještaj koji biste htjeli i potom ugasite igru jer je previše slična stvarnome životu. No, od ovoga tjedna The Sims 4 nudi drugačiji oblik igranja – Scenarios.

U besplatnom dodatku koje je dostupan od utorka pojavile su se prve “misije” u Simsima. Ideja takozvanih scenarija je da se igračima pruži određeni izazov koji trebaju riješiti. Za sada su dostupna dva izazova, odnosno dvije teme: novac i ljubav. U misiji “Making Money” cilj je od praznih džepova doći do milijuna simoleona, a “Finding Love After a Break Up” igračima daje izazov spašavanja veze ili započinjanja nove… u situaciji gdje osobe koje su prekinule dijele kućanstvo.

Svaka misija ima određena pravila, ali i više načina za postizanje cilja. Na primjer, u misiji “Finding Love” cilj se može postići tako da se posvađane osobe pomire i vrate jedna drugoj, ili da si jedna od njih pronađe novu romansu.

Za sada ovi scenariji funkcioniraju jedino za novi save game, tj. nije ih moguće aktivirati za postojeća kućanstva. Ipak, developeri poručuju kako rade na tome da ih omoguće za sve. Isto tako naglašavaju da će u budućnosti lansirati još scenarija te da će svi biti besplatni za sve vlasnike igre.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Triksterica

    04.11.2021 - 12:47

    Mislim da Simse 4 više ništa ne može spasiti od toga da su loša igra jer, realno, jesu. Bugova kao u priči i to sve više izdavanjem novih ekspanzija i updateova. Da ne pričam i sadržaju istih… Žao mi je jer sam od malena fan Simsa al eto možda petica, jednog dana, bude bolja.

    • kebbab

      @Triksterica, 04.11.2021 - 18:01

      Nebi se složijo. The Sims 4 je odlična igra samo je problem što to važi kad uložiš dosta para za razne DLCjeve. Nadam se da petica u osnovnoj igri ponudi malo više opcija i da DLCjevu budu malo jeftiniji.

    • Triksterica

      @kebbab, 04.11.2021 - 19:01

      Ne bi se složila s tobom. To je EA, ako misliš da će DLC-evi biti jeftiniji, žao mi je, al jako si naivan.

    • emanlio

      @Triksterica, 06.11.2021 - 10:55

      *laughs in T.P.B. *

  • RaspudicT1986

    04.11.2021 - 15:24

    cemu ova slika? pa niste 24 sata da promovirate p……

    • Pararera

      @RaspudicT1986, 04.11.2021 - 20:05

      Zoki me počeo zabrinjavati zadnjih dana

    • Triksterica

      @RaspudicT1986, 04.11.2021 - 23:37

      Samo ljubav💖

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?