HCL.HR

Simsi od sutra idu na wellness i kupat će se u čokoladi

Zoran Žalac 06.09.2021.   •   3 komentara


Najnovije proširenje za The Sims 4 virtualne likove odvest će na tretman u wellness centru koji uključuje razna uljepšavanja, masaže i egzotične kupke.

Sad i proširenja za The Sims 4 dobivaju svoja proširenja. Već lansirani game pack zvan Spa Day sutra će dobiti svoj Refresh koji donosi dosta novih stvari, a bit će besplatan svima onima koji su kupili ili kupe Spa Day proširenje.

Simsi će tako moći dobiti manikure i pedikure, kupati se u čokoladi i sl. Također će imati nove aspiracije, a jedna od njih je i “High Maintenance” za Simse koji u wellnessu ostavljaju više novca nego kod automehaničara. Pojavit će se i nova zanimanja kao što su Zen Guru i Self-care specijalist. 

Novost je također da će u wellness zonu od sada biti uključena i djeca. Ne znam kakvu to točno poruku šalje, ali sudeći po komentarima na najavni trailer – igrači su pretežno zadovoljni i komentiraju kako bi Electronic Arts trebao ažurirati i neke starije ekspanzije umjesto da štancaju nove.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Triksterica

    06.09.2021 - 23:20

    Ova igra ima toliko potencijala ali ekspanzije su generalno loše, nemaju dubine (čast izuzecima), a da ne govorim o bugovima. 🙁

    • kebbab

      @Triksterica, 07.09.2021 - 18:26

      Nemoj tako. Ovo je fantasticna igra samo je problem 50+DLCjeva koji su mnogo skupi. Baš dubina se povečava kupovanjem tih DLCjeva. Sad sto se tice bagova, u pocetku mi je par puta zamrzla igra ali po svim updejtovima više nemam problema.

    • Triksterica

      @kebbab, 07.09.2021 - 21:20

      Da se razumijemo veliki sam fan Simsa i igrah sve od jedinice do četvorke al četvorku, osobno, ne spašavaju ni ekspanzije što se tiče dubine gameplaya. Super mi je ako tebi da i ako si zadovoljan. 🙂
      Ako ćemo o bugovima, stalno rade updateove jer biti jedna ekspanzija nije dovoljno testirana prije puštanja u prodaju zbog čega imam dojam da samo što brže žele doć do para (EA…) i da im nije stalo do toga što će igrači mislit o tome. Glavni bug, s emocijama, nikad neće riješit. Sims mi u minuti promijeni 5 različitih emocija, screw that. Da epileptičar gleda te promjene ne bi mu bilo dobro hahaha To je samo mali dio onog što mi smeta i zbog čega više ne igram, a htjela bi. Nema mi do trojke, em open world, em odlične ekspanzije s različitim sadržajem (a ne kad mi stave prozor isti kao u base gameu samo s jednom prečkom više, wtf?), em tvoj utjecaj na svijet i utjecaj NPC-eva… Na toj su igri radili ljudi kojima je stalo do same igre, a ne do toga da u što kraćem vremenu zgrnu što više para nepotpunim proizvodom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?