HCL.HR

Thunderbird je nova operativka u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 22.05.2021.   •   0 komentara


Druga sezona šeste godine Rainbow Six Siegea stiže za nekoliko tjedana u punu verziju igre i sada znamo koji operativac će se pridružiti ostatku ekipe.

Rainbow Six Siege uskoro će zakoračiti u drugu sezonu šeste godine svojeg postojanja. Shodno tome, bilo je vrijeme da nam najave tko će se pridružiti Rainbow timu u nadolazećem razdoblju. Operacija North Star naziv je nove sezone, a operativka Mina Sky, kodnog imena Thunderbird, stat će na stranu obrambenih operativaca.

Thunberbird dolazi iz Kanade, a pripada domorodačkom narodu Nakoda. Njezina velika ljubav je očuvanje i briga za narodne tradicije, zbog čega se školovala u području hidrologije. Operativka Nomad opisala ju je kao snalažljivu i spretnu ženu koja brzo dolazi do rješenja.

Zanimljivost vezana uz novu operativku jest to što se uz njezino ime spominje zanimanje bolničara. Budući da se nalazi na obrani, to bi značilo kako će obrambeni igrači imati na raspolaganju dvoje operativaca koji imaju sposobnost liječenja – Doca i Thunderbird. Ne zna se točno na koji način može liječiti druge, ali sa sobom nosi uređaj koji će očito to raditi umjesto nje.

Kakav točno uređaj, saznat ćemo na završnici Svjetskog prvenstva ove nedjelje. Mi smo već zaigrali novu sezonu, ali još vam ne smijemo ništa reći.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?