HCL.HR

Tvorci Rainbow Six Siegea više ne rade na toj igri, ona prelazi u ruke drugog tima

Zoran Žalac 19.12.2019.   •   10 komentara


Nakon četverogodišnje podrške za Rainbow Six Siege, ekipa koja je stvorila igru prelazi na druge projekte.

Ekipa iz Ubisoft Montreala najavila je kako više neće raditi na svojoj najuspješnijoj igri Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Četiri godine nakon izlaska te igre, ekipa predvođena kreativnim redateljem Xavierom Marquisom i direktorom brenda Anexandrom Remyjem prelazi na neke nove projekte, najavljeno je iz Ubisofta.

Dakako, to ne znači da time staje razvoj Rainbow Six Siegea. Igra će i dalje imati podršku u obliku novih sadržaja i ažuriranja, samo će na njima raditi potpuno nova ekipa koju predvodi Leroy Athanassoff, glavni dizajner For Honora. Uvijek postoji opasnost da nova ekipa ne bude na razini zadatka, ali pozitivno je što ekipa ima zacrtan plan za budućnost igre.

Kako kažu, cilj im je proširiti igrin univerzum dostavljajući sadržaj koji će biti značajan za sve igrače i cijelu zajednicu. Ranije smo čuli da će igra u sljedećim sezonama dobiti više fokusa na priču, a još uvijek čekamo na uvođenje opcije cross-playa.

Komentari (10)

  • nikola333

    19.12.2019 - 14:48

    Rip Rainbow Six Siege 2015-2019

  • Luka_2325

    19.12.2019 - 15:15

    Samo da poprave hitbox i meni je to dosta

  • MedoZidov

    19.12.2019 - 15:50

    uh da li ce ovo izac na dobro…radili su dosad dobar posao,imalo dobar barem.Vidit cemo sta ce biti naredne godine.Bolje de izbacuju dobar content… tesko je drzati igrace toliko dugo na jednoj igrici.

  • Agent

    19.12.2019 - 16:09

    Samo neka poprave ovu sezonu pod hitno

  • Black op

    19.12.2019 - 16:14

    Isplati li se ovo kupovati ako nemate tim sa kojim bi igrali?Kakva je situacija sa dodatnim sadržajem (kakvi su DLC-ovi, besplatni dodaci…)?

    • Saren

      @Black op, 19.12.2019 - 16:23

      Ovako – ova igra je uvijek bolja sa prijateljem / timom. Ako ces igrat sam, radije nemoj jer ce ti dozlogrdit brzo. Ima ljudi ovdje na HCL-u koji traze druge za timove pa ces ih naci na HCL discordu sto bih ti toplo preporucio jer ces (ako kupujes ovu igru) morati nauciti kakav gadget ima koji operator, gdje ih smjestiti, kako “pripremiti” objective i sto uciniti i zasto, ako ces igrat sam – recimo sam da ima toxic kiddara koji nemaju strpljenja uciti druge sto da rade u ovoj igri – zato toplo preporucam tim. Sto se tice placenih sadrzaja ovdje nema pay to win. Postoje kozmetike koje direktno kupujes za pravi novac (znaci skinovi, pro league, skinovi za oruzja itd). Kupovine iceg drugog nema kao takve, izuzev operatora koje kupujes renown bodovima koje dobivas nakon svakog matcha ili opet mozes otvorit kreditusu i kupit stvarnim novcem tzv. Year 1 ili pojedinacno, tj. jednog po jednog. Postoji i season pass koji vrijedi cijelu godinu, u toj godini svi operatori koji ce izaci ti dobivas 7 dana prije svih ostalih. To je u globalu to – Siege kao takav je igra koja iziskuje vremena i po mogcnosti da imas bar jednog covjeka ako ne i vise da igra sa tobom u timu. I naravno ovo se isplati ako ces igrat na dnevnoj bazi, ako ces imat jos koga za ekipu i ako naravno imas volje i vremena posvetit se igri. Takodjer – Siege je takticka pucacina znaci nema ala CoD run and gun, e sad jel ti volis taj zanr il ne – znas samo ti.

    • Agent

      @Black op, 19.12.2019 - 16:26

      sve je besplatno osim skinova koji su u dlc-ima,ali opet ih možeš dobit u dropovima,ali ne isplati se ako nemaš baš s kime igrat,brzo dosadi,jer slaba je komunikacija sa random igračima,a ovdje je više potrebna nego u večini ostalih mp igara

    • Saren

      @Black op, 19.12.2019 - 16:31

      I to sto je Agent rekao a ja zaboravio (hvala mu na tome) – komunikacija je u ovoj igri kljuc i osnova svega. To takodjer ces radit ili u ingame voice chatu (sto je kako je Agent rekao – slaba komunikacija) ili najbolje – Discord / TS kanal kako tko voli vec sa ekipom, jer nazalost nisu svi random likovi ni pricljivi a niti su voljni bas davati calloute, sto je takodjer must za ranked.

    • StarFox

      @Black op, 21.12.2019 - 11:23

      Trebao bi naći ekipu. IMO Siege nije za solo igranje. Ako odlučiš nabaviti najvažnije je imati strpljenja i biti voljan uložiti dosta vremena za savladati sve mehanike i naučiti mape. Kada dođeš do toga da se počneš osjećati “komotno” i budeš znao šta radiš vidjeti ces zasto je Siege najbolji FPS generacije.

  • RobiCRO

    21.12.2019 - 11:39

    Kada sam krenio igrat igra mi se jako svidjela , krenio sam prije 2 godine igrat i onda su napravili prvu veliku promjenu izbacili su više od pola mapa …to mi se nije svidjelo , ali svjedno sam nastavio igrat , onda su ove godine usjedile nove promjene uveden je novi sistem kod ranka koji mi se ne sviđa , ovo bananje operatora mi je bezveze , šta mene briga kako pro igrači igraju pro natjecanja , ta promjena je bezveze… a najviše mi smeta što su izbacili secure area …zašto su izbacili taj mod kada si več u postavkama namjestiti da igraš samo bomb mod , zašto im je smetao taj secrue area ? i bananje heroja je standardno uvijek se bana jackal baš bezveze ..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?