HCL.HR

U četvrtak stižu nove informacije o Dying Lightu 2

Lovro Maroševac 25.05.2021.   •   0 komentara


Razvojni studio Techland prekosutra će nam donijeti nekoliko novih i svježih informacija o njihovoj nadolazećoj igri Dying Light 2.

Misteriozne riječi koje su se posljednjih dana pojavljivale unutar Dying Lighta 2 konačno su dobile svoj značaj. Iako je na internetu već procurilo zbog pogreške jednog YouTubera, Techland je sada potvrdio kako nas nove informacije o nastavku Dying Lighta očekuju ovog četvrtka.

Poljski razvojni studio inače je davnih dana obznanio kako neće prisustvovati E3 sajmu, već žele imati svoj vlastiti događaj. Time bi se u miru mogli posvetiti novostima koje očekuju brojne ljubitelje Dying Light svijeta o dugo iščekivanom naslovu. Techland će na svojem službenom Twitch profilu 27. 5. od 21:00 sati prikazati što su naumili s Dying Lightom 2.

Tko zna, možda nas konačno dočeka konkretan datum izlaska. Internetskim prostranstvima kolaju glasine kako bismo trebali vidjeti nekoliko minuta novog gameplaya, ali i dobiti nekoliko informacija o zaraženima. Bit će ovo uzbudljiv četvrtak jer je isti dan u 23 sata na rasporedu State of Play na kojem će premijerno biti prikazan 14-minutni gameplay Horizon: Forbidden Westa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?