HCL.HR

Ubisoft radi na modu od 60 fps-a za Watch Dogs: Legion na konzolama

Zoran Žalac 02.04.2021.   •   4 komentara


Producent igre Watch Dogs Legion otkrio je kako ekipa iz Ubisofta radi na tome da osposobi izvedbu u 60 sličica po sekundi na next-gen konzolama.

Igre izdavačke kuće Ubisoft među prvima su prigrlile dodatnu hardversku moć PlayStation 5 te Xbox Series X/S konzola. Bilo da je riječ o starim igrama ili pak o onim novima, gotovo svi aktualni Ubisoftovi naslovi na spomenutim konzolama imaju opciju izvođenja u 60 fps-a, nešto što nisu imali već godinama.

Od starijih naslova na 60 fps-a tako su skočili The Division 2, For Honor i Ghost Recon Breakpoint, dok su novi Assassin’s Creed Valhalla i Immortals: Fenyx Rising također išli u 60 sličica po sekundi. Najavljeno je također da će buduće igre poput Far Cry 6 i Riders Republic također imati izvedbu u 60 fpsa.

Jedina iznimka u cijeloj toj priči jest Watch Dogs Legion koji na novim konzolama ide u jednakih 30 fps-a kao i na starima (doduše, uz bolju grafiku). Međutim, iz Ubisofta su potvrdili da trenutno rade na opcionalnom modu koji će poboljšati izvedbu igre.

Još uvijek nemaju datum kada bi trebali dovršiti mod za 60 fps-a, ali sudeći po komentarima na Redditu fanovi igre su strpljivi i voljni čekati neko vrijeme na prvi Watch Dogs koji će se na konzolama moći igrati u 60 fps-a.

Komentari (4)

  • JCD-Bionicman

    02.04.2021 - 14:48

    Evo iskreno, licno nisam igrao goru igru od WD-a. Ne bitno koji deo.
    Ne znam kako se klinci mogu loziti na ovako nesto… Sve je pogresno sa ovom igrom – kao default character u character creationu.

    • striborino

      @JCD-Bionicman, 02.04.2021 - 16:05

      Meni su prvi i drugi dio nili dobri.Prvi cak malo bolji.A treci me ne privlaci bas al cu ga uzeti na nekom snizenju vec kad sam odigrao sve dosad.

    • MightyAloy

      @JCD-Bionicman, 02.04.2021 - 17:44

      Čovjek bi pomislio da su u pitanju loše igre, što je daleko od istine. Uostalom, zar svaka igra treba biti vrhunska? Prešao sam Watch Dogs 2 i igra je sasvim ok. Zabavio sam se. Također sam sad za vikend igrao i Legion u sklopu promocije i bez obzira na nedostatke i neke promašaje, ima itekako zabavnih i interesantnih elemenata i momenata. Neću ju kupiti jer sam limitiran sredstvima i vremenom, no da mi je bila “otključana” za igranje, vjerojatno bi ju i završio. Bilo mi je žao što je free vikend gotov, a s obzirom koliko su neki pljuvali baš sam očekivao da mi se neće niti malo svidjeti. Čisto moje viđenje WD-a. Ono što meni ide na živce je GTA, tj. koliko je taj serijal nenormalno precijenjen, a GTA Online ne mogu organski podnijeti.

    • WalwRafii

      @JCD-Bionicman, 05.04.2021 - 11:20

      Zašto je sve pogrešno? Odigrao sam oba dijela i drago mi je da jesam. Kako kaže striborino prvi je čak i bolji. Da prvi dio nije izišao u isto vrijeme kao i GTA V, odjednom bi svima bio dobar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?