HCL.HR

Selo priča da bi Resident Evil Village mogao doći na Game Pass

Zoran Žalac 28.03.2022.   •   10 komentara


Na poljskoj inačici Xbox Storea osvanula je informacija da Resident Evil Village dolazi na Xbox Game Pass pretplatu, pa je brže-bolje uklonjena.

Resident Evil 7 još je u jesen 2020. završio na pretplati Game Pass za PC i Xbox, a čini se kako bi njegov primjer uskoro mogao slijediti Resident Evil (8) Village. Naznaku za to prenosi poljski portal XGP.pl, vidjevši da je na Xbox Storeu za poljsku kod RE Village kratko bilo navedeno da je igra uključena u pretplatu na Game Pass. U međuvremenu je to uklonjeno, ali šanse su da se nije radilo o grešci nego je informacija jednostavno objavljena prije dogovorenog vremena.

Takvo što već se i ranije događalo, npr. s Mass Effect Legendary Editionom, koji je isto tako prvo uočen na poljskom Xbox Storeu prije nego je službeno postao dio Game Passa/EA Playa.

Resident Evil Village bliži se svojoj prvoj godišnjici i tim povodom mogao bi dobiti neke nove sadržaje koje je Capcom najavio još prošlog ljeta. Ako te sadržaje uskoro i dobijemo, oni vjerojatno neće biti dio igre koju bismo mogli pronaći na pretplati.

A što se pretplata tiče, šuška se da će Sony ovoga tjedna otkriti proširenje svoje pretplate PS Plus, rađeno upravo kako bi jednim dijelom ponudilo odgovor na Xbox Game Pass. Vjerojatno ni Microsoft neće “spavati mirno” pa bi već ovog tjedna mogao najaviti dolazak Resident Evil Villagea na Game Pass.

Komentari (10)

  • PppPP

    28.03.2022 - 13:23

    Ps5 ili xbox series? Pitanje je sad

    • vragec25cro

      @PppPP, 28.03.2022 - 13:55

      Ako nemas trenutno niti jednu onda uzmes prvo xbox,odigraš sve kaj se nudi u gamepassu s novijim igrama,a za godinu dvije kad padne cijena ps5 i nakupi se nešto igara za ps5 prodaš xbox i dodaš nešto para za ps5 🙂

    • PppPP

      @vragec25cro, 28.03.2022 - 14:15

      trenutno imam samo ps4 pro, i za njega još uvijek izlazi većina novih igara. Al budući da volim sportske igre (ugl nba), htio bih zaigrati next gen verzije, a usput bi bilo pametno da mogu game pass iskoristit. tkd mislim i ja da je najbolje series s, ima ga za 2.2k hrk uzet, pa onda kasnije i ps5

    • vragec25cro

      @PppPP, 28.03.2022 - 14:49

      Pa da tako neka kombinacija,na series s zaboravio bolja opcija.

    • MAJSTOR RINGO

      @PppPP, 28.03.2022 - 15:33

      Takodje druze i ja imam PRO, mislim da ove cross gen naslove apsolutno je zadovoljavajuce igrati na njemu, generalno vizuelno to izgleda dosta slicno kao PS5, naravno postoji vise benefita igrati na petici, najvidljivije je munjevito ucitavanje, 60fps-a i famozna RT tehnologija, nesta veca rezolucija, bolji draw distance, i pop in efekat koji je moram priznat jedino bas dosta vidljiv na last gen konzoli, ali kao sto sam rekao sve ovo ostalo tokom samog igranja nije toliko vidljivo, tako da jos uvek ne nameravam da kupujem PS5, ne igram sportske simulacije, prestao pre skoro 10 god. A i kao sto si rekao sam rekao kolega, bice i ove godine podrska za PS4!

    • kokodix

      @PppPP, 28.03.2022 - 16:43

      Imaš kod jednu opciju , Series X konzola zna biti svakih 10 dana dostupna za 3800 kuna na amazonu.de (imaš grupe na telegramu ili discordu pa dobiješ notifikaciju). Prijatelj je kupio prije tjedan dana i dosla mu je doma vec za 3 dana. Isto je htio kupiti Series S ali sada mu je drago da je ipak kupio X za normalnu cijenu .

    • Gorhton

      @PppPP, 28.03.2022 - 17:42

      xbox series X

  • Pajo Paksu

    28.03.2022 - 16:46

    Selo priča
    Matu nebriga…
    Joj đe me nađe
    Runda za sve

  • Strahinja Radonjic

    28.03.2022 - 17:04

    Ma to selo bolesno ne znaju oni šta pričaju tamo. Mada i Ethan je sve potamanio nije tamo ništa živo ostalo. 😃

  • Emexs

    28.03.2022 - 21:27

    Bas super da bude dostupan i xbox publici. Ja ne mogu docekati sledeci dio 😀 volio bih da ga prave kao Cod svake godine xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?