HCL.HR

Više od dva milijuna igrača zaigralo je graničara u Knockout Cityju

Josip Klanfar 26.05.2021.   •   2 komentara


Svima poznata igra graničara iz djetinjstva našla je put do naših gaming hardwarea u novoj igri Knockout City koju izdaje Electronic Arts i pazite ovo – besplatna je. Barem još na kratko.

Voljeli ste (ili još uvijek volite) igrati graničara? Majstor ste za izbacivanje drugih igrača s terena? Ako je tako, onda morate probati novu igru Electronic Artsa – Knockout City. Dobro priznajem, ovaj uvod i meni zvuči kao televizijska reklama, ali u moju obranu – čuvam pravi uvod za recenziju ove igre. Poanta je da je graničar tu i da je besplatan za sve još pet dana. A igra je ugodno iznenađenje i nisam jedini iz redakcije koji tako misli.

Ono što je svakako dobro jest da vam sav napredak koji ostvarite u ovom besplatnom periodu ostaje i ako kasnije kupite igru (ili zaigrate preko pretplate). Podržan je i cross-play kao i prijenos napretka s jedne konzole na drugu ili na PC, a ako vam se igra svidi i odlučite ju kupiti prije isteka besplatnog perioda, uz igru ćete dobiti epski outfit uz sve dodatke, kao i 500 Holobuxa što je valuta za kupnju unutar igre.

Knockout City je dostupan za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox Series X/S i One te Nintendo Switch, a igru je do sada zaigralo više od dva milijuna ljudi pa se ne morate bojati da nećete imati koga nabijati loptom.

Komentari (2)

  • Agent

    26.05.2021 - 10:21

    Igra je zabavna ali mislim da neće biti dugo popularna jer mi ne izgleda kao igra za duge staze.

  • Skoropazao665

    26.05.2021 - 12:19

    Ovo ako ne prebace u f2p model nema nikakve šanse na duži period. Igrao bih ponekad ali pare mi se ne daju za ovo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?