HCL.HR

Party

ŽANR

Partijanerske igre u kojima su na cijeni vještine pjevanja, sviranja, plesanja i slično. U ovim igrama zabava ne staje ni kada na snagu stupi kućni red.

Party Recenzije

RecenzijaBig Brain Academy: Brain vs. Brain

Zoran Žalac 20.12.2021.

Nintendo Switch konzola od sada može poslužiti za intelektualno razgibavanje vašeg mozga uz igru Big Brain Academy: Brain vs. Brain. No, održavanje mozga u formi nije baš jeftino.

RecenzijaMario Party Superstars

Zoran Žalac 05.11.2021.

Dvanaesto izdanje Mario Partyja za kućne konzole reciklaža je dosadašnjih sadržaja, ali i dobra prilika da u njima uživaju svi oni koji ih nikad nisu vidjeli.

RecenzijaWarioWare: Get it Together!

Ivan Brekalo 23.09.2021.

Wario se vraća s potpuno novim, vrckavim i kaotičnim mikro-igrama. Ukupno ih je 222, a Wario i družina oslanjaju se na najosnovnije gaming vještine: skakutanje, trčanje i skupljanje predmeta, ali i na blesavoće poput gaženja grožđa i brzinskog punjenja kasica-prasica.

Party Vijesti

Stiže PlayStation ekskluziva kakvoj se nitko nije nadao

Zoran Žalac 27.07.2023.

Sonyjev tim Media Molecule sljedećeg će tjedna lansirati novu igru – ali unutar već postojeće igre Dreams. Zove se Tren i bazirat će se na vlakićima.

Developer igre Pokemon GO narugao se igračima koji ne žele izaći van iz kuće

Zoran Žalac 25.04.2023.

Razvojni studio Niantic Labs brzo je povukao objavu na Twitteru kojom se činilo da su se narugali igračima koji bojkotiraju njihov Pokemon GO.

Najavljen je kraj podrške za Sonyjevu igru Dreams, developer se okreće novom projektu

Zoran Žalac 11.04.2023.

Razvojni tim Media Molecule najavio je kraj podrške za svoju igru/platformu Dreams, što znači da igra neće dobiti svoje verzije za PC i PlayStation 5.

Pokemon GO postaje skuplji ako ne živite u gradu i ne da vam se hodati

Zoran Žalac 01.04.2023.

Razvojni tim Niantic odlučio je podići cijene propusnica za Remote Raidove u Pokemon GO kako bi igrače potaknuli na izlazak iz kuća.

A Long Climb Ago nova je igra unutar PS4 igre Dreams

Stjepan Fikter 30.03.2023.

Na nedavno održanim Dreams nagradama za zajednicu kreatora, predstavljena je kreacija Media Molecule tima, zvana A Long Climb Ago. Riječ je o platformeru u kojemu zaustavljamo vrijeme.

Party Specijali

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Žarko Ćurić 20.07.2016.

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.

Party Igre

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Zoran Žalac 20.12.2021.

Nintendo Switch konzola od sada može poslužiti za intelektualno razgibavanje vašeg mozga uz igru Big Brain Academy: Brain vs. Brain.

WarioWare: Get it Together!

Ivan Brekalo 20.09.2021.

WarioWare stiže na Switch! Pomognite Wariu i njegovim prijateljima u svladavanju nove 222 otkačene mikro-igre.

Mario Party Superstars

Iva Osrečak 12.07.2021.

Mario Party se vraća s pet klasičnih ploča iz Nintendo 64 Mario Party igara. Rođendanska torta princeze Peach, Space Land i mnoge druge ploče čekaju vas u ovom klasiku koji od sada možete zaigrati i online.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?