Očito mnogi žele da Nintendo propadne, ne mislim tu na HCL-u, mislim općenito, ali to na žalost mnogih neće biti slučaj...
Cijelu 2013.g. se Wii U prodao u neku siću, i sada se mnogi čude takvom rezultatu...
Iskreno Wii U se počeo dobro prodavati u vrijeme blagdana, i 2014.go. bi trebala biti u dominaciji Nintenda po igrama koje dolaze..
Nema više N.G. konzola, nema više N.G. igara, sve je tu, konzole su vani i neka rat počinje, tek danas godinu dana se može reći Wii U je propast, Iwata treba dati ostavku itd... Što je jako zanimljivo, svi se bave Wii U konzolom koda im život ovisi o tome.. hehehee..
Eto jedan primjer zašto ja mislim da će Wii U biti OK, pa np: izlazi Mario Kart 8, a Mario Kart za Wii se prodao u 34. milijuna komada i dan danas ga aktivno igra iznad 10. milijuna igrača, ti isti igraći će željeti i Mario Kart 8, i eto do kraja godine preko 10. milijuna prodanih Wii U konzola, a di su još ostale igre koje dolaze.. E3 bi mogao biti zanimljiv, sada je sve u softveru, nema više priča o hardveru.. ;-)
Nintendo je toga svjestan, i zato Iwata ne želi dati ostavku jer vidi priliku da se vrate ovu godinu.. :solidus: