HCL.HR

Fenrir je novi operativac u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 15.05.2023.   •   3 komentara


Druga sezona osme godine popularne Ubisoftove pucačine donosi novog operativca na strani obrane i preradu poznate te omiljene mape.

Ubisoft polako, ali sigurno s Rainbow Six Siegeom ulazi u polovicu osme godine. Sinoć je predstavljena druga sezona njihove poznate pucačine, a ista sa sobom donosi jednog operativca i preradu poznate mape.

Operation Dread Factor naziv je nove sezone koja fokus baca na novog švedskog operativca Fenrira. Šveđanin sa sobom nosi napravu F-NATT Dread Mine koja će unijeti kaos među napadačima. Riječ je o mini koja, kad se aktivira, unosi strah među protivnicima i skraćuje im vidljivost. Mina se može baciti na stropove, podove i zidove. Fenrir ih ima pet, no samo tri mogu biti aktivirane u isto vrijeme.

Njegove mine mogu biti uništene ili barem spriječene da se aktiviraju. Za to najviše zasluga ide Twitch i njenom šok dronu, Thatcherovoj EMP granati i Zerojevim šok kamerama. Mogu ih i napadači uništiti pomoću svojih pušaka, ali samo kad su mine aktivne. Kad su deaktivirane, tada na sebi imaju zaštitu koja je otporna na metke.

Također, njegov arsenal sastoji se od dva primarna i jednog sekundarnog oružja. Od primarnih može birati između MP7 i SASG-12, dok kao sekundarno može samo odabrati Bailiff .410. Igrači će prije ulaska u meč moći odabrati i žele li da Fenrir nosi kameru otpornu na metke ili bodljikavu žicu.

Prerađena mapa u novoj sezoni bit će Consulate. Mnogima omiljena mapa odlazi u povijest i vraća se kao neko novo mjesto. Consulate je kompletno promijenjen i sagrađen od temelja. Novim izgledom želi se smanjiti mogućnost ubijanja na početku rundi, odnosno prilaz zgradi bit će olakšan. Prepoznatljivi balkon iznad glavnog ulaza je dobio zid umjesto dosadašnjih prozora. Jedno od najpoznatijih mjesta na Consulateu – garaža, također je u potpunosti promijenjena, a sve kako bi se potaknuo drugačiji način igranja.

Za sve ljubitelje arkadnih modova u Rainbow Six Siegeu – oni su sada trajni. Čak i u vlastitim mečevima koje želite napraviti, možete birati koji mod ćete zaigrati s prijateljima. Obrambeni igrači dobili su napravu koja blokira vidljivost napadačkim dronovima. Da nije sve tako sivo, ta naprava može se uništiti metcima ili eksplozijom te ju Brava može hakirati.

Sve ove promjene i noviteti dostupni su već od danas. No na testnim serverima, gdje će najvjerojatnije zadržati sljedeća dva tjedna. Nakon tog razdoblja bi u punoj verziji igre trebala stići druga sezona, no ništa još nije 100% sigurno i potvrđeno.

Komentari (3)

  • game0wer

    15.05.2023 - 17:17

    Eh kad se sjetim dok je ova igra bila takticka polu-relisticna pucacina a ne star wars i skyrim

    • Debilana

      @game0wer, 15.05.2023 - 18:34

      Hero shooter woke shit.

    • vlatko2003

      @game0wer, 15.05.2023 - 19:06

      slazem se, al i dalje je jedina takva, malo previse nerealnih gluposti al dobra je

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?