HCL.HR

Ancestors: The Humankind Odyssey napravit će majmuna od vas

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.   •   5 komentara


Vratite se 10 milijuna godina kroz vrijeme i saznajte kako su se zabavljali vaši malo primitivniji preci u novoj igri preživljavanja iz trećeg lica imena Ancestors: The Humankind Odyssey.

Ancestors: The Humankind Odyssey najavljen je prije nekoliko godina, ali smo ga tek sad konačno vidjeli u akciji. Razvijan od strane kreatora Assassin’s Creeda, Patrice Désiletsa i njegovog Panache Digital Games studija, igra obećava majmunarenje kroz prošlost čovječanstva.

Sam trailer prikazuje različite faze razvoja naših predaka. Pa je tako u prvom segmentu prikazan majmun koji se njiše kroz krošnje, pa postane doručak divovskoj zmiji. Kako prolaze milijuni godina, pojavljuju se nešto napredniji primati koji stvaraju prve zajednice, ali i koriste oružja kako bi se obranili od grabežljivaca poput smilodona.

Igra obećava kako će igrači moći odrediti koje se znanje prenosi sljedećoj generaciji te za što se ista specijalizira. Tako će svaka razvijati nova oruđa i vještine preživljavanja. Osim toga, uspostavljat ćete plemena koja ćete moći razvijati u smjeru inteligentne upotrebe alata,  fizičke snage, ali i kombinacije navedenog. Najavljene su i mehanike preuzimanja teritorija, ali i kontroliranja NPC-eva putem rodbinskih veza.

Zasad je poznato samo da igra izlazi nekad tijekom sljedeće godine. Za više detalja provjerite opsežniji prikaz gameplaya uz komentare samog tvorca igre.

Komentari (5)

  • vragec25cro

    08.12.2018 - 12:57

    Izgleda dobro,ali vidjet čemo kako če biti kad izađe.

  • invictum

    08.12.2018 - 13:57

    Jel ovaj majmun ima karabin sa bajonetom protiv sabljozubog tigra?

  • moordrak

    08.12.2018 - 14:02

    Ne smatram korektnim graditi vlastitu popularnost na temelju nekih drugih franšiza. One reference na Assassins creed u traileru prikazanom na Vidjet ćemo što će biti od ovoga.

    • moordrak

      @moordrak, 08.12.2018 - 14:06

      *The Game Awardsu im nisu trebale. …… baš mi fali edit…….

  • Lazy

    08.12.2018 - 19:30

    Zanimljivo, bas izgleda ok, bumo zapamtili ovaj naslov!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?