HCL.HR

Assassin’s Creed Valhalla dobit će još neka poboljšanja grafike

Zoran Žalac 30.12.2020.   •   12 komentara


Nedavni intervjuu koji su iz Ubisofta dali za Game Informer sugerira kako bi se Assassin’s Creed Valhalla mogla proljepšati na novim konzolama i PC-u.

Assassin’s Creed Valhalla vizualno je atraktivan naslov, primarno zbog činjenice da je ujedno i prvi Assassin’s Creed koji se na konzolama može vrtjeti u 60 sličica po sekundi (ako imate PS5 ili XSX). Prema Ubisoftovim saznanjima, igrači cijene vizualnu stranu ACV-a pa developeri poručuju da ubuduće žele kapitalizirati tu činjenicu. U prijevodu, buduća ažuriranja donijet će neke napretke u grafici za verzije igre na PC-u, PlayStationu 5 te Xbox Series X/S konzolama.

Nije jasno radi li se o većim ili manjim grafičkim promjenama, ali je poznato da rad na Valhalli nije završio. U pripremi su tri ekspanzije, među kojima stižu dvije nove regije – Irska i Francuska, a sav napredak ostvaren u izgradnji tih regija možda bude primijenjen i na ostatak igre, kroz besplatno ažuriranje.

I dok su bili nedorečeni oko toga što će budućnost donijeti grafici AC Valhalle, iz Ubisofta su jasno poručili što neće donijeti samoj igri. Kako kažu – ne trebamo očekivati povratak pomorskih bitki. Brodovi će i u preostalim ekspanzijama služiti isključivo za prijevoz, ne za borbu. Razmišljali su u Ubisoftu da ubace mogućnost napada strijelama s broda, ali kako kažu – Vikinzi to nisu radili. Prilično sam siguran da se isto tako nisu bavili parkourom, ali hej…

Komentari (12)

  • Duanador

    30.12.2020 - 09:49

    Samo daj. Sama mapa Engleske je ogromna ali hejjj… Nece skodit istraživati nove.

  • SilverMelior

    30.12.2020 - 11:37

    Znam da mnogima smeta,ali ja volim ubisoft zbog njihovih ogromnih svijetova, koji jesu isprazni ali su lijepo dizajnirani.

    • Smike

      @SilverMelior, 30.12.2020 - 11:51

      Ja sam baš veliki fan AC igara i što kazes svjetovi su ogromni i lokacije fenomenalne. Svi se žale na AC ali oni iz igre u igru ubacuju nove stvari

    • Bronson

      @SilverMelior, 30.12.2020 - 13:12

      Svetovi su stvarno lepo dizajnirani ali ne mogu opisati kako mi ubiju imerziju lose animacije likova u cutscenama, meni je to toliko uzasno da ne znam..

    • TheWynk22

      @SilverMelior, 30.12.2020 - 16:16

      Ja inace nisam fan AC seriala, jedini dobar dio mi je kad si mali indijanac… Mada kad sam birao izmedu Cyber Punka i Valhalle odlucio se za Valhalla i mogu vem iskreno rec da sam i vise nego odusevljen.
      Je da bi ja maknuo to da se vracas u sadasnjost… I da ima bugova i moze se jos toga popravit ali igrica je top-malo jeftinija verzija god of wara, ima za prelazit pun k,jos nisam presao ali me raduje da dolaze expanzije jer sam lagano pri kraju sa pricom(barem mislim).
      A i samo to sto sam sa prvom sjekirom i cekicem prosao gotovo cjelu igricu….tako da mozes trazit sve ali i nemoras…

    • Toma_HR

      @SilverMelior, 30.12.2020 - 17:17

      Šta to znači “isprazni”? Na svakom dijelu mape ima tajnih blaga, misterija, anomalija itd, izmedju njih je grafički predivan svijet – šta bi to još trebalo biti? Gomila napornih NPC-eva? Dosadne životinje koje te napadaju na svaka tri metra? Slučajni questovi koji nakon trećeg dosade i postaju naporni?

    • Bronson

      @Toma_HR, 30.12.2020 - 17:51

      Realno svetovi su sve samo ne isprazni u poslednja tri nastavka, mozda neki delovi Originsa ali Odyssey i pogotovo Valhalla su bas krcati na svakom koraku.

  • macgyver

    30.12.2020 - 13:24

    Dobro da nema pomorskih bitki, to mi je bio daleko najgori dio Originsa i Odysseya

    • matej931

      @macgyver, 30.12.2020 - 14:41

      Slažem se s tobom, pomorske bitke su djelovale nekako umjetno i forsirano.

  • kebbab

    30.12.2020 - 15:36

    Čudno da se to nije pisalo prije. Imao je DLCje i Origins i Odyssey. Zato sam i pisao da treba napraviti “proširenu recenziju” jer za vrijeme recenzije nisu bili dostupni ti DLCjevi.

  • Darac83

    30.12.2020 - 17:08

    Ček, besplatno? 😂

  • BilKanVK

    03.01.2021 - 00:36

    pozz ekipa… Imali tko d aje voljan posuditi igricu rado bih je odigrao ali nemam novaca da je sad kupim…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?