HCL.HR

Počeo je Yule Festival u Assassin’s Creed Valhalli, evo što donosi

Zoran Žalac 19.12.2020.   •   2 komentara


U tijeku je blagdansko slavlje u Assassin’s Creed Valhalli u sklopu kojega su pripremljeni novi zadaci i nagrade.

Iako je Assassin’s Creed Valhalla single-player avantura, Ubisoft je za istu pripremio sezonske sadržaje baš kao i za multiplayer naslove. Prvi takav sezonski sadržaj je Yule Festival koji će se u igri održavati sve do 7. 1. Ako ste ju već igrali ovih dana, onda ste sigurno dobili obavijest o tome.

Ukratko, Yule Festival aktivira se u Ravensthorpeu gdje je sada počeo padati snijeg. Da biste sudjelovali u festivalu, morate završiti barem jednu od priča, odnosno riješiti set questova u jednoj od regija Engleske. Festival uključuje slavlja s različitim mini igrama, poput pijanog hrvanja i streljačkih izazova. Pripremljeni su i novi zadaci čijim rješavanjem dobivate Yule Tokene koje možete zamijeniti za festivalske nagrade.

U tijeku je i natjecanje u fotografijama. Do 1. 1. 2021. na Twitteru tako možete postaviti svoju fotografiju s Yule Festivala kako biste dobili priliku za osvajanje knjige s konceptualnim crtežima iz igre te Helix creditse u vrijednosti 50 eura.

Komentari (2)

  • Marcus-07

    19.12.2020 - 15:27

    Šta reći….Koju posluku porati? Šaljem poruku onima koji slušaju, a ne vide….Vide, a ne čuju. Čuju, al! ….Izvinite, ovo ćete u montaži…Onima koji gledaju, a ne čuju. Čak i ovi questovi su im buggirani, lete boksači, destinacije za obavak questa vode van mape, kostim koji dobiješ je kopija Huntsman outfita. Još uvijek su im buggirane nagrade za nalazak blaga 4 hoard mape, morske ribe se ne pojavljuju u igri, al eto…pa je snijeg. Neka je Božić bili u praznom svijetu slabe simulacije.

  • Smike

    19.12.2020 - 16:24

    Super

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?