HCL.HR

Bloody Ties novi je DLC za Dying Light 2

Lovro Maroševac 18.08.2022.   •   0 komentara


Najavljen je novi DLC za Dying Light 2 Stay Human, a prema viđenom – isti je očito inspiriran gladijatorskim borbama u arenama.

Dying Light 2 Stay Human tijekom jeseni bi trebao dobiti prvi veliki DLC koji će proširiti već postojeću priču. Iako je prva velika ekspanzija prvotno trebala biti spremna za izlazak ranije ove godine, došlo je do male odgode pa će ju igrači moći zaigrati tek kroz kojih mjesec dana, moguće i više.

Ono što trenutno znamo jest da se DLC zove Bloody Ties i u prvom najavnom prikazu istog vidimo borbu nalik onoj u gladijatorskim arenama. Više detalja i informacija oko samo sadržaja trebali bismo dobiti 23. 8. na Gamescomu. Zanimljivo je to što je prije otprilike mjesec dana procurilo nekoliko informacija o nadolazećem DLC-ju koje su više-manje polovično potvrđene kratkom najavom Bloody Tiesa.

Informacije koje su procurile na internetu govore o tome da će Bloody Ties imati priču s dva različita završetka. Mjesto na kojima će se odvijati gladijatorske borbe nosi naziv The Opera. Navodno će ovaj DLC imati preko 2000 dijelova dijaloga, nove 3D modele NPC-jeva, zatvore te nova oružja i odjeću koje će se dobivati ovisno o napretku u borbama.

Do konačne potvrde ovih navoda morat ćemo pričekati prvi konkretni prikaz Bloody Tiesa na Gamescomu. Do tog trenutka ostalo je, kako piše na službenoj Dying Light stranici, nešto više od pet dana i 10 sati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?