HCL.HR

DiRT 5 dobio datum izlaska, konkurira za najkričaviju igru godine

Zoran Žalac 18.06.2020.   •   2 komentara


Doznali smo kada stiže DiRT 5 – za PC i stare konzole. Jer na nove će doći malo kasnije, dok nabaci dodatnu farbu.

DiRT 5 igramo od 9. 10. ove godine, najavili su iz Codemastersa. To se odnosi na verzije za PC, PlayStation 4 te Xbox One, dok će se igra na PlayStationu 5 te Xbox Series X pojaviti malo kasnije, vjerojatno čim te konzole krenu u prodaju.

Mogli su u Codemastersu vjerojatno pričekati lansiranje novih konzola pa igru pustiti u prodaju na svim platformama istovremeno, ali je za očekivati da ćemo na jesen imati žustru borbu u žanru vozačkih igara. Iako se DiRT drži arkadnog spektra, na sličnu će publiku ciljati i Project CARS 3, a sigurni smo da ove godine stiže i nova Forza.

U svakom slučaju, glavni adut DiRTa 5 bit će kampanja s pričom, o kojoj smo pisali nedavno, a sada možete čuti što o njoj misle njezini glavni akteri.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • battery992

    18.06.2020 - 17:04

    Dirt 2 je imao zanimljivu postavku priče/progresije za razliku od ostalih Dirt igara. Od drugih sportskih utrkivanja pada mi pamet NFS Pro Street, također dobra postavka progresije… Valjda će i ovo ići više tim smjerom, a ne da bude još jedan dosadni cringe fest.

    • Chronosus

      @battery992, 18.06.2020 - 18:29

      Prošle godine sam odigrao Dirt 2, i moram reć kolko god mi se postavka činila fora, progresija je dosta loše napravljena. Vrlo brzo prođeš sve staze i otkriješ sve automobile (osim onog Formula Trailblazer čuda i MG metroa) i onda više manje to vrtiš do kraja previše puta samo s upgradeanim verzijama automobila. Da nije tako prokleto zabavno za voziti vjerojatno ne bih ni odvozio do kraja karijeru.
      Kolko se sjećam Dirta 1 (a igrao sam ga zbilja davno), tamo je bilo piramidalno napredovanje i otkrivao si non stop neke nove lude aute i staze i imao osjećaj da napreduješ prema nečemu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?