HCL.HR

Dolazi nam veliko No Man’s Sky ažuriranje s fokusom na multiplayer

Hrvoje Smoljić 15.03.2019.   •   4 komentara


No Man’s Sky ponovno raste. Najveće ažuriranje do sada navodno nam donosi čitavu hrpu novih multiplayer mehanika i proširenja postojećeg sadržaja.

No Man’s Sky je prilikom izlaska često nazivan plitkim oceanom gdje osim istraživanja beskonačnog svemira nismo mogli raditi ništa. Međutim, igra se brojnim besplatnim ažuriranjima, polako, ali sigurno transformirala do veoma sadržajnog multiplayer iskustva.

Unatoč navedenom, igri još uvijek nedostaju brojne komponente i mehanike na koje smo navikli u drugim mrežnim multiplayer igrama. Svjestan je toga i razvojni tim Hello Games koji nam u skladu s tim priprema još jedno veliko ažuriranje imena Beyond. Mehanike koje Beyond donosi trebale bi igru lansirati u domenu MMO-a i omogućiti susretanja drugih igrača bilo gdje u svemiru. Što to točno podrazumijeva i kako će funkcionirati zasad nije poznato.

Ono što znamo je kako će ažuriranje staviti fokus na tri komponente igre od kojih će jedna biti društvena. U tom pogledu očekujemo barem implementaciju chat razgovora i liste prijatelja. Za očekivati je kako će ažuriranje dodati i nove aktivnosti, građevine, svemirske brodove i ostalu kozmetiku.

Ažuriranje izlazi tijekom ljeta, a dobra vijest je kako i nakon Beyonda, Hello Games planira nastaviti aktivno razvijati sadržaj za No Man’s Sky kako bi ostvarili svoju incijalnu viziju igre. Što se nas tiče, dovoljno će biti da je dovedu na razinu E3 trailera iz 2014. godine.

Označeno sa: , , ,

Komentari (4)

  • TorcidashFromCroatia

    15.03.2019 - 16:47

    Jedva čekam!

  • bozicni_zeko

    15.03.2019 - 18:27

    Ovi se ne predaju i imaju moj respekt. 9/10 studija bi odustalo od projekta odavno. I tako se popravlja loš glas. Nikad neće ispraviti potpuno lažno prezentiranje igre ali to svi rade a nisam prema takvima vidio toliko otrovnih strelica

  • funky0308

    15.03.2019 - 18:40

    Ne znam Hrvoje koliko pratis NMS ali igra je jako daleko odgurala. Stoji i dalje da zna biti malo pusta, ne dosadna ali pusta ali pust je i RDR2, sto me znaci da je los. Svemir je prodecudarlno generiran i tesko nas je staviti jedne pored drugih iako, na hot spotovima, na mjestima gdje su community eventi, ljidi grade naselja i gradove skupa. Samo neka nastave kako rade i sto se mene tice, iskupili su se. Necemo zaboraviti ovo ali iskupili su se

  • TypicalHog

    16.03.2019 - 14:34

    Govorio sam kako im treba dati šansu i kako ih “gotovo u dušu poznajem” još prije godinu dvije… Nadam se da uskoro neću više dobivati toliko mržnje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?