HCL.HR

Dying Light 2 dobio mod za fotografe

Lovro Maroševac 14.06.2022.   •   0 komentara


Službeno je započeo petogodišnji period redovitih ažuriranja u Dying Lightu 2, a prvi poklon igračima je mod za sve ljubitelje uređivanja fotografija.

Originalni Dying Light nedavno je završio s redovitim ažuriranjima nakon dugih sedam godina. Techland se sada u potpunosti želi fokusirati na nastavak Dying Lighta i to barem u narednih pet godina.

Dying Light 2 Stay Human tako je danas dobio ažuriranje koji je označio početak tog petogodišnjeg perioda. U novom ažuriranju stiglo je prvo poglavlje koje blago proširuje priču dolaskom novog lika Harpera koji igračima nudi bogate nagrade.

Osim toga i raznoraznih aktivnosti, Dying Light 2 je također dobio i mod za fotografe. Kako kažu iz poljskog razvojnog studija, ovaj mod je bio među najtraženijima u zajednici i Poljaci su odlučili poslušati njihove molbe te im u igru ubaciti to što su tražili.

U modu za fotografe možete očekivati isto ono što se nalazi i u drugim igrama – od promjene fokusa preko mijenjanja filtera fotografija do uljepšavanja fotki kojekakvim okvirima. Ipak, nije to najveća promjena koja je stigla u ovaj četiri i pol mjeseca star naslov. Od svog službenog izlaska, nastavak Dying Lighta dobio je nekoliko ažuriranja u kojima su ponajviše ispeglani brojni problemi koji su se nalazili u igri tijekom njenog početka.

Osim toga, New Game+ je prije nepuna dva mjeseca implementiran u igru, a ista je dobila i nekoliko novih izazova te par besplatnih DLC-jeva kozmetičke prirode i nove vrste neprijatelja. Ipak, ovogodišnje odgode u industriji videoigara nisu zaobišle ni Dying Light 2 pa će tako prvi veliki DLC, koji se odvija paralelno uz glavnu priču, biti dostupan tek u devetom mjesecu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?