HCL.HR

Pogledajte kako izgleda “battle royale” u Elden Ringu

Matje Brus 24.05.2022.   •   0 komentara


Modder Elden Ringa postavio je šest glavnih bossova u malu arenu te provjerio koji od njih izlazi kao pobjednik. Evo kako je taj “battle royale” izgledao.

Svi koji su odigrali Elden Ring sigurno su se barem jednom zapitali koji je od šest glavnih protivnika je najjači, odnosno najteži za poraziti. Većina će igrača vjerojatno odgovoriti Malenia, ali percepcija je različita ovisno o tome kada se susretnete s boss protivnicima. Stoga je bilo potrebno “znanstveno” istraživanje ove teme.

Korisnik Garden of Eyes odlučio je odgovoriti na to pitanje pomoću moddinga, a kako bi odgovor mogao biti mjerodavan, epska bitka između svih šest  polubogova bila je ponovljena više puta. Svaki novi pokušaj imao je nova pravila, npr. potpuno isključenog krvarenja ili pak drugačijih početnih pozicija.

Tko je pobijedio? Pogledajte u videu ispod da vam mi ne spoilamo.

Ovo inače nije prvi put da je Garden of Eyes doprinio modding zajednici sa svojim kreacijama. Jedan od njegovih prijašnjih modova ubacio je legendarnog igrača “Let Me Solo Her” u igru kao NPC-a koji pomaže igračima.

Ovo isto tako nije prvi put da Garden of Eyes stavlja Elden Ring likove u jednu arenu. U jednom od svojih prijašnjih videa nam je pokazao kako bi se Malenia držala 1 na 1 sa svim velikim protivnicima, a ako vas zanima kako je to završilo, možete pogledati video ispod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?