HCL.HR

Farming Simulator 22 donijet će modno osviještene farmere i farmerice

Zoran Žalac 23.09.2021.   •   1 komentara


U Farming Simulatoru više neće biti dovoljno da vam vaše poljoprivredno carstvo izgleda dobro. Trebat će i svog farmera obući u prikladnu obleku.

Farming Simulator 22 podržavat će cross-play igranje među svim platformama. U slučaju da je host na PC-u, zajedno će farmerske poslove moći obavljati do 16 igrača. U slučaju da je host na konzoli, bit će dozvoljene grupe do šestero igrača. Postojat će opcija iznajmljivanja dedicated servera pa će u tom slučaju limit uvijek biti postavljen na 16 igrača.

S obzirom na činjenicu da će se igrači sada moći družiti s farmerima s drugih platformi, red se upristojiti izgledom kako i dolikuje poljoprivrednom tajkunu. Zbog toga su developeri Farming Simulatora 22 pripremili nikad veći broj opcija i predmeta za dotjerivanje virtualnog farmera.

Farmerima ćemo moći birati spol, boju kože, frizuru, bradu, brkove, odjeću, obuću, itd. Osim standardne obleke bit će tu i one markirane. U igri će se tako naći odijela brendova Case IH, Fendt, CLAAS, Massey Ferguson, Valtra i dr. Radne cipele pružit će ELTEN i Engelbert Strauss.

Izgled svog farmera moći ćemo mijenjati u bilo kojem trenutku tijekom igranja.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?